Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Holky, nemáte někdo zkušenost konkrétně s touto lahví s „dírou“ uprostřed?
Mi přijde že by se těm prckům mohla fakt dobře držet, ale neviděla jsem jí zatím nikde naživo, mám možnost ji přihodit k jinýmu nákupu přes net… Tak pátrám po zkušenostech ![]()
Blbý je že je k tomu většinou savička s nízkým nebo středním průtokem, a já nevím kde sehnat jinou…
@Elenentka ja ani nevedela ze neco takoveho existuje a uz jsem koupila tolik lahvi a hrnku a vseho mozneho, s brckem, bez, kelimky a jine a moje dcera jaksi odmita cokoli drzet, se ji moc nechce ![]()
@Vicky12 No myslím že se to bude dost blbě udržovat - vymejvat, ale jak říkáš, co bychom pro naše dítka neudělaly ![]()
Za mě má jednoznačně tommee tippee nejlepší lahvičky, jak z hlediska údržby, tak z hlediska vnímání miminka, protože ta savička je hodně podobná bradavce a je to jediná flaštička, kterou obě mé děti přijaly naprosto bez problémů.
@Darija06 Ahoj, budu ráda když recenzi přidáš i sem , aby nezapadla
pomůže to dalším ![]()
@Darija06 Mohla bych se zeptat jaký tip flaštiček máš ? Jsou lepší ty anti-colic nebo v tom neshledáváš žádný rozdíl ? Čekáme miminko, takže nakupuju výbavu a teď momentálně řeším vše včetně krmení a a jelikož se v tom ještě nevyznám, tak budu ráda za doporučení na co při výběru klást důraz a prostě na co si dávat pozor.
@Janka50 Jak ty klasické tak ty anti-colic jsou dobré. Ty anti-colic jsou spíše pro prcky, co trpí kolikami a díky lahvičce do sebe netahají vzduch, který jim v bříšku dělá neplechu a pak je ten pupík bolí. Já jsem teda preventivně kupovala ty anti-collic, abych tady těm problémům předešla
ale můžeš to nakombinovat, že si koupíš klasickou i tu anti-collic, to není nic proti ničemu
.
Já se sem s dovolením vetřu s dotazem
Co Tommee tippee lahvička a kojení? Je to menší zlo? Nebo stejný problém jako ostatní lahve? Děkuji ![]()
@Darija06 Jé, to jsem vůbec nevěděla, že mají i přístroj na přípravu mléka
. Na to se musím podívat, protože by se mi taky něco tkaového šikovalo, akorát musím pouvažovat jestli koupit ten stroj na přípravu nebo vyloženě jen tu ohřívačku na mléko.
@Darija06 Ještě se zeptám myslíš, že je dobré pořídit sterilizátor nebo už je to věc navíc, která už není až zas tak potřeba ?
Já jsem ji kupovala, protože to ti vlastně zlikviduje veškeré bakterie, které by se mohly vyskytnout na savičce nebo flaštičce, takže za mě ano. Veškeré tady to vybavení mám od tommee tippee, protože je to podle mě jedn az nejlepších značek a má tady ty kojenecké potřeby do puntíku vychytané.