Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
holky prosim mate niektora skusenost s tymto polstarom ?
rozmyslam o jeho kupeni ale zas nechcem vyhodit peniaze do niecoho, co nie je dobre ![]()
dakujem
ahoja. my ho mame a spokojenost:) zatim teda s nim spim ja, pak bude hlavne pro maleho ![]()
mám podobný, zatím spím s ním já jako těhule, na podporu ležení na boku nemá chybu, vřele doporučuju, pro mimi určitě najde taky využití. Na Mimibazaru šijí maminky podobné za pár korun, zkus kouknout.
Já si tento polštář koupila, ještě když mi bříško nebylo vidět.
(našemu zlatíčku je teď rok a půl).
Já hned v začátku těhotenství, chodila dost často v noci čůrat.
Někdy i 5× za noc. Když jsem si pořídila tento polštář, ako mávnutím kouzelného proutku, jsem mohla spát nerušeně celou noc, nebo jsem se občas probudila jen jednou. ![]()
Každopádně v těhotenství, se pro mě tento polštář, stal zcela nepostradatelný, bez něj bych asi nemohla spát, naprosto úžasná podpěra bříška. ![]()
Když se nám naš chlapeček narodil, používala jsem tento polštář jako kojící asi jen tři měsíce, protože mi jako kojící nevyhovoval tak jak bych chtěla. Na kojení totiž nedržel tvar, podle mých představ. Prostě na kojení se mi zdál moc měkký.
Na kojení jsem si tedy koupila jiný kojící polštář, který byl mnohem levnější (tuším, že mě nestál ani 500,– Kč) něměl náhradní pratelný potah, těžko se čistil, bohužel se hned prodřel, takže jsem ho častokrát zašívala a
vůbec šel špatně čistit (do pračky se nedal dát), ale jako náplň měl polystyrenové kuličky, které perfektně držely tvar, což byla velká přednost. Kvalitativně se s polštářem od Nattou nedal srovnat, jediná přednost toho levného polštáře byla náplň. (Jo a ten levný hodně šustil). Každopádně jsem tento levný polštář používala jen jako kojící, jinak jsem ho nepoužívala. (Kojila jsem rok a měsíc) ![]()
Polštář od Nattou jsem používala každičký den jako „hnízdo“ pro miminko. Leželo se mu v něm moc pohodlně. Náše sluníčko, bylo jako miminko docela „blinkací“ miminko. Takže existenci pratelných povlaků jsem skutečně ocenila. A tu hrazdičku pak miloval.
Zvířátka se dají odendat a napojit na sebe, různě kombinovat, nebo se na hrazdičku dá přidělat i jiná zvířena.
Báječné je na Nattou polštáři i to, že se dá mimi k polštáři „připoutat“ a nemůže se „skulit“ dolů z polštáře. Rozhodně nelituji, že jsem si ho pořídila.
Mezi námi, nepovažuju tento polštář za levnou záležitost, ale nám trošku trvalo nežli jsme otěhotněli a tak tento (můj vysněný, moc se mi líbilo, že má víc funkcí) koupili tak trošku za odměnu.
Jo a díky tomu, že máme tento polštář, jsme nepořizovali lehátko pro miminko, ani hrací deku. Lehátko i hrací deku tento polštář báječně zastal.
Mimochodem, pořídili jsme ho v modré barvě, zdálo se nám to veselejší. ![]()
A pořídili jsme ho tu: http://www.batolata.cz/detail.php?… , zde je o pakatel levnější, nežli v tvém odkazu. ![]()
Závěrem: Z mých osobních zkušeností, mohu tento polštář jen a jen doporučit.
Pokud bude mít kdokoliv dotaz, ptejte se. ![]()
holky dakujem , tak ja ho idem objednat a tesit sa nan
inak tiez sa mi paci viac modry aj ked samozrejme este netusim ci budeme mat holcicku alebo chlapecka ;-D
pata308: my když jsme polštář objednávali, tak jsme netušili, že budeme mít chlapečka.
Jen se nám zdál v modré barvě takový veselejší. ![]()
Tak ať dobře slouží.
![]()
Ahojky, vážně uvažuji o koupi tohoto polštáře. Chtěla jsem se zeptat, nevíte, jakou má náplň? A dají se na něj koupit i jiné potahy nebo máte jen ten jeden a perete ho častěji? ![]()
Ahoj, náplň poslštáře jsem upříně řečeno moc nestudovala. Jsou takové maličké kuličky, nejsou to polystyrenové kuličky, polštář nešustí. Alespoň mě tedy nešustil.
Jesti se na něj dá koupit i jiné potahy to nevím… Ale já pod miminko (když jsem ho dávala na polštář) pokaždé dávala plenu, takže jsem povlak nemusela tak často prát (tedy ne tak často jak si představujete
)
Super. Díky. Já právě chtěla, aby byl s kuličkama, ale aby nešustil. Tak doufám, že to u tohodle fakt bude
A využila jsi ho hodně jako to lehátko, jak je tam mimčo připoutaný? ![]()
Ahoj, já využívala tento polštář opravdu každý den. My neměli takové to houpací lehátk, které se teď často kupují. Místo toho houpacího jsem měli tento polštář. Mohl v tomhle polštáři pohodlně pást koníky.
Pokud se podíváš o pár příspěvků výše, je tam pár fotek jak polštář vypadá v reálu (fotky ode mě) a na jedné fotce má náš miláček přes sebe logo polštáře, to je to uvázaní. Dá se to různě nastavit, povolit i utáhnout.
Jj, já na to koukala. A připadá mi to, že na těch fotkách ten polštář vypadá ještě líp než na netu. Ale já budu stejně asi kupovat tu druhou barvu, protože čekáme holčičku, tak aby to nebylo modrý. I když je to krásně modrý ![]()
Jestě mě napadlo, ty hračky které jsou zavěšené na hrazdičce, jsou zavěšené na suchém zipu, takže pokud se zip rozlepí, v pohodě jde i jednotivé hračky vyprat v pračce a nejen to lepí tak, že se dají zvířátka vzájemně nalepit a je z nich takový zvířátkový had (snad jsem to popsala správně) Prostě zvířátka mohou být jako "zavěšená vhájemně na sobě, našli jsme spoustu kombinací.
Náš Hyneček měl nejraději tu žirafu.
I když byla v jednomkuse pořád ožužlaná a oslintaná, stačilo vyprat nebo jen přemáchnout v ruce a pořád vypadá jako nová.
Jo a mimochodem to zrcátko uprostřed je pískací. ![]()