Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Holky, nemohly by jste mi tu tašku vyfotit a hodit sem foto? prosím
JJ přímo tam. Stojí 599, ale s těma slevama mě vyšla na 400. 25 % a 1O% na celkový nákup
JIank mají barvy hnědou, černou, filaovou a ještě myslím béžovou a prej zelenkavou. Je tam i přebalovací podložka a nějaky vzorky plínek a ubrousky.
TAk tady je
Uvnitř je jedna veliká kapsa, pár menších včetně kapsičky na lahvičku a je tam i jedna zapínací, kde mám plíny. Vzadu v té kapse na zip je přebalovací podložka z té stejné látky jako kabela a ten vrch kde leží mimino je takovej jakoby pogumovanej a řekla bych že i hřeje ![]()
Já jsem opravdu moc spokojená ![]()
Nakonec jsem si vybrala tuto http://www.okiedog.com/…eb-grey.html
tady je videt vnitrek http://www.youtube.com/watch?…
@guesssgirl zatim neni v obchodech, je to kolekce pro rok 2013 (v te sedo-zelene barve) a bude az po 15.3., ale jine barvy maji v obchodech normalne
Jakou máte tašku, když někam jedete s dětma? Mám 2děti- 2 roky, 6 týdnu. Takže pleny, teď už i UM na dokrm, náhradní oblečení, dudel, svaciny, pití, atd. Mrak krámů. V tašce mám jen jednu kapsu, vše se tam válí, není tam držák na pití. Hrůza. Věčně to teče.
Nepotřebují aby to byla taška vyloženě přebalovací, ale aby měla nějaký držák na pití, na termosku s teplou vodou. Kapse na drobnosti. No a příznivá cena.
Ja si nakonec poridila okiedog celeb a maximalni spokojenost, je tak akorat velka, pekne usporadana. Kdyz nekam jedete, muze mit to dvoulete dite svuj maly batuzek treba aspon s pitim, dite se bude citit dulezite a tobe to pomuze s mistem. Dost se vejde na kocar. Ale jestli jdes bez kocarku treba s klokankou/satkem, asi bude lepsi spis batoh na zada.
@goldenka koupila jsem si drahou (1200,–) s plno serepetičkama značka Babymoov, jako na hluboký super, ale teď mám golfky a je nejlepší obyčejný batoh. Když jdeme bez, tak si ho jen hodím na záda a nemusím přemýšlet, zda mám vše. Ale to tě zatím nezajímá. Jinak bych si nafackovala, protože ta z DM je super a za pár korun. A ještě jsou v ní vzorečky.
@Sibyla0 zatím právě chci něco co hodím přes rameno, protože za jednu ruku dítě, v druhý vajíčko. Tak aby jsem nemusela sundavat batoh, takto hrábnu rukou a vytáhnu co chci.
Tu tašku v DM pořád mají? Ještě je na ni někde nějaká sleva? Nevšimla jsem si jí. Tak by jsem ji dnes omrkla.
@goldenka u nás jí mají pořád. Mívali pořád béžovou a teď mají černou. U nás je mezi dudlíkama a ubrouskama. Slevu nevím.
Taky mám dm hnědou a spokojenost velká