Perete i nové potahy na autosedačce a na kočárku?

2439
18.3.11 17:40

Perete i nové potahy na autosedačce a na kočárku?

Ahojte, zajímalo by mě jestli myslíte, že je potřeba vyprat i potahy na autosedačce a na kočárku, když jsou úplně nové nebo třeba i potah na matraci, když je úplně nová :think:
Nerada bych si ty potahy nějak zdeformovala praním ještě než je začnu používat :cert: ale zas aby se z nich mimko nějak neosypalo, kdoví komu všemu prošly rukama a td… :roll:
To samé mě ještě napadá i u plyšových hraček, čistíte je nějak, i když jsou nové???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2803
18.3.11 17:51

Tak to teda fakt nedělám :-D Pod hlavičku i do autosedačky jsem dávala tetra plenu, vyžehlenou. Na matraci dávám podložku a prostěradlo, také vyprané a vyžehlené. To myslím bohatě stačí :mrgreen: Plyšové hračky nepoužíváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.3.11 17:55

ahoj
zadne potahy jsem nikdy neprala,na matraci mam ochranu proti zaspineni a jeste prosteradlo,v sedacce vzdy mela plenu a ted ma potah.
Samozrejme ze ted uz pbcas potah na sedacce vyperu,ale u matrace opravdu ne.
Plysaky peru normalne v pracce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
18.3.11 17:57

Taky jsem neprala…autosedačku až pak po čase používání a jídlem znečištěnou :mrgreen: , akorát myslím, že jsem stáhla ten potah z matrace, to si myslím, že jo. Ale taky jsem pak neprala například zimní fusak. Jak píšou holky dávala jsem tam čistou vyžehlenou plenu a to mimču stačí, tak se určitě nemá z čeho osypat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
18.3.11 18:02

Já prala vnitřní potah korbičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.3.11 18:07

Vnitřní potahy v korbičce ano - šlo to dobře sundat, nic se nedeformovalo. Autosedačku ne, dám tam taky tetra plenu a mimi bude cestovat v emitexím fusáčku (ten jsem samosebou vyprala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
18.3.11 18:10

Já teda prala vše, jsem děsná hygiena :lol: :oops: a plyšový hračky bych vyprala určitě, peru všechny, např. lamaze, ikea atd. dávám to na ruční praní do pračky. Bůh ví kolik lidí na to v obchodě šáhlo a kdo :roll: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
18.3.11 18:45

matraci ne, bude na ní povlečení. v kočárku jsem prala ten potah na čem dítě leží, jinak taky ne. plyšové hračky jsem hodila do pračky, kdovíkdo na ně matlal a kde se válely ve skladu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
18.3.11 18:53

Jo ještě hračky, ty hrací bohužel ne, jen jsem je aspoň vodou a kartáčkem „objela“ zpovrchu, co šlo, to jsem hodila do pračky taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13788
18.3.11 19:02

Povlak na matraci z kočárku jsem prala, autosedačku nevím, asi bych taky vyprala.
Potah na matraci do postýlky ne, na tom je prostěradlo.

Plyšových hraček zaím moc nemáme, ale třeba Lmaze jsem taky prala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
18.3.11 19:04

všechno

Jahudka87 píše:
Já teda prala vše, jsem děsná hygiena :lol: :oops: a plyšový hračky bych vyprala určitě, peru všechny, např. lamaze, ikea atd. dávám to na ruční praní do pračky. Bůh ví kolik lidí na to v obchodě šáhlo a kdo :roll: :-P

já peru všechno co se dá :-) nikdy nevíš kde se to válelo, kočárek jsem taky čistila zředěným savem a otírala, povlak na matraci jsem vyprala a vyžehlila jen tu matraci nemůžu protože se mi nevejde do pračky. Plyšáky na 30° ruční praní s minimálním přidáním sava perex. Jsem tím posedlá takže u nás všechno nové prošlo alespoň minimálně deratizací. Když si představím kde to mohlo bejt doslova vochcaný psama a kočkama (myslím tím sklady a mezisklady a špinavý na ploše obchodu) no znám to z vlastní zkušenosti jak se s tím vším zachází :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
18.3.11 19:07

Tak to by mě nikdy ani nenapadlo :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
18.3.11 19:18

Autosedačku ani kočárek ne, hračky pokud to jde, tak jednou za čas přeperu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
18.3.11 19:22

Tak já to mám jako Ischtar … ani mě to nenapadlo. Já jsem ani nikdy neprala nové oblečení z obchodu (pokud to tedy vypadalo na první pohled čistě) a děti máme zdravé jako buky :-D Něčím si ty prcci imunitu vybudovat musí a dezinfikování všeho kolem nich není řešení. Toť můj názor, asi budu rozcupována na kousky jako nezodpovědná matka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
18.3.11 19:33

Potah na autosedacku peru hned pred pouzitim a potahy v kocarku take, jsem uchyl na hygienu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4