Perete i nové potahy na autosedačce a na kočárku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andela
18.3.11 19:39

ne neprala :) s prominutím, nejsem padlá na hlavu ;) :D. ..... za prvé je kočát naimpregnovanej, a za druhé venku se na něj nachytá takový špíny … plyšáky jako mimi neměl, později jo, ale tak že si je prohlídl když je dostal a pak se válej kolem postele a slouží jako lapač prachu.Za těch 5 let jsem prala jednou některý, a oblíbeného tygra asi 4krát, toho jedinýho jája tahá sem tam, a občas je špinavej jak prase.

OT - jsem někde zahídla jak někdo psal, že on nebo jeho známá kamarádka či co, dítku loupe!! rohlík, resp. mu dává jen ten vnitřek protože bůhví kdo na to sáhl. :roll:

za mě děvčata … nepřehánějte, vždyť je to jen čistá špína :D.

• Citovat
  • Upravit
andela
18.3.11 19:44
mmonica píše:
Potah na autosedacku peru hned pred pouzitim a potahy v kocarku take, jsem uchyl na hygienu

ježííš, to kdybys pak viděla moje dítě venku, špinavý jak prase od trávy a písku a hlíny, jak si tou špinavou rukou matlá po uslintaný hubě … :D by tě asi vezli co?? :mrgreen: :mrgreen:
Ona je hygiena a hygiena … :wink:

• Citovat
  • Upravit
442
18.3.11 19:46

:-)

no vyznělo to jako magorárna na čištění, ale to čistím jen když to přínesu z obchodu, samozřejmně jsem pro čistou špínu :-) jen prostě nevím kde se to všude předtím válelo. To že to potom už moc neperu a nečistím je protože vím kde sem s tím jezdila byla a tak :-)
určitá hygiena snad musí bejt ne ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
18.3.11 19:52
andela píše:
mmonica píše:
Potah na autosedacku peru hned pred pouzitim a potahy v kocarku take, jsem uchyl na hygienu
ježííš, to kdybys pak viděla moje dítě venku, špinavý jak prase od trávy a písku a hlíny, jak si tou špinavou rukou matlá po uslintaný hubě … :D by tě asi vezli co?? :mrgreen: :mrgreen:
Ona je hygiena a hygiena … :wink:

a vis, ze trava, pisek a hlina mi ani tak nevadi, ale tohle je proste spina z vyroby, to je to same jako kdyz vyperu nove obleceni z obchodu, pere se hlavne kvuli chemikaliim z vyroby

• Citovat
  • Upravit
442
18.3.11 19:57
mmonica píše:
andela píše:
mmonica píše:
Ona je hygiena a hygiena … :wink:
a vis, ze trava, pisek a hlina mi ani tak nevadi, ale tohle je proste spina z vyroby, to je to same jako kdyz vyperu nove obleceni z obchodu, pere se hlavne kvuli chemikaliim z vyroby

Ano teď si na to kápla to je ono co jsem myslela :-) už mi to tím těhu nemyslí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21734
18.3.11 20:01

u kočárku jsem prala vnitřek, stejně tak autosedačku. ale tu jsem kupovala od kamarádky po dětech, takže to bylo potřeba ;-) jinak peru všechno oblečení přinesené z obchodu, dětské i dospělácké. potah na matraci bych neprala, nové hračky ano. jak plyšové, tak omývám pečlivě i plastové. viki si cpe všechno do pusy :-) ale když se mi to pak válí doma po zemi, tak to neřeším a sem tam opláchnu od největší špíny ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
18.3.11 20:59
Jahudka87 píše:
Já teda prala vše, jsem děsná hygiena :lol: :oops: a plyšový hračky bych vyprala určitě, peru všechny, např. lamaze, ikea atd. dávám to na ruční praní do pračky. Bůh ví kolik lidí na to v obchodě šáhlo a kdo :roll: :-P

taky jsem prala všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
18.3.11 21:25

Uf, celkem jsem si po přečtení příspěvků oddychla. Taky peru všechno co jde, aspoň na ruční praní. A někdy jsem si kvůli tomu připadala jako tydýt… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
18.3.11 21:59

Jé to je reakcí děkuji :palec:
Tak já to asi taky raději vyperu, taky mi to dělá nějak zle, když člověk neví, kdo na to všechno sahal a tak…Kočár z venku asi jen otřu vlkým hadříkem a vnitřek zkusím na jemno vyprat a ten potah autosedačky, teda taky vyperu, doufám, že to půjde dobře sundat… :roll:
Hračky co půjdou, tak taky vyperu, ty s hracíma stojkama asi aspoň otřu vlkým hadříkem…No uvidíme, doufám, že tím nic nezničím… :wink:
Všem děkuji za názory :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
18.3.11 22:29

já myslím že to nezničíš, já peru skoro všechno, i to co je s cedulkou že se nesmí prát, dávám to na ruční praní a bez odstředění nebo jenom na hodně nízký otáčky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
19.3.11 07:56

tak jo, nové oblečení peru taky že, bo t většinou „smrdí“ něčím .. divně zapáchá. Ale neperu třeba zimní bundu novou, bo je napuštěna impregnací, stejně jako kočár.A neprala jsem ani péřovou bundu zakoupenou v sekáči, ta byla vyprána ž po zašpinění … A nemyslím že otřením vhkých hadříkem něco vydesinfikuju :think:
Já asi budu u vás čuně, bo jedunou desinfekci kterou vlastním je WC čistič, a nepřijde mi to nic zvláštního :D ;)

• Citovat
  • Upravit
2439
19.3.11 11:05
andela píše:
tak jo, nové oblečení peru taky že, bo t většinou „smrdí“ něčím .. divně zapáchá. Ale neperu třeba zimní bundu novou, bo je napuštěna impregnací, stejně jako kočár.A neprala jsem ani péřovou bundu zakoupenou v sekáči, ta byla vyprána ž po zašpinění … A nemyslím že otřením vhkých hadříkem něco vydesinfikuju :think:
Já asi budu u vás čuně, bo jedunou desinfekci kterou vlastním je WC čistič, a nepřijde mi to nic zvláštního :D ;)

Podle obrázku vidím, že už máš dvě děti, moje je to první, takže možná u druhého už tyto věci taky nebudu, tak řešit :wink:
Jinak otřením hadříkem to určitě nevydezinfikuju, ale budu mít trochu lepší pocit 8-) Potahy na kočáru vyperu asi až se fakt nějak zasviní, vyprat vnitřek si myslím bude stačit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená majdina
22.3.11 19:51

Peru vše nové, pro děti i dospělé. Pro miminko kor. Musí to krásně vonět a dýchat čistotou a ne smrdět nějakou chemikálií.

• Citovat
  • Upravit
2439
22.3.11 20:19

Tak jsem vyprala potah na autosedačce a ty potahy na matrace (mám dvě) a přežily :palec: takže super, hned mám lepší pocit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
27.3.11 18:56

kočárek jsem uvnitř otírala hadříkem s mýdlovou vodou.u sedačky jsem to nestihla a plyšáčky peru.jinak veškeré nové oblečení pro nás i malého peru také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí