Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Máte zkušenost s Ceumed Nosátko odsávačka nosních hlenů?
Přidejte zkušenost s Ceumed Nosátko od...Přečtěte si článek: Nosní odsávačka: Jak a kdy odsávat kojenci rýmu?
Ahoj, chtěla bych obnovit diskusi o Nosátku. Aktuálně jsme koupili klasické plastové Nosátko, píšou, že je vhodný na jakýkoliv vysavač a není potřeba regulace. Což ani na našem vysavači nejde. Ale nejprve jsem zkusila na sobě a je to jako takový studený vzduch, nic hrozného… prostě jen kravál z vysavače.
Malá má 5,5 měsíce a má ucpaný nosík, chrochtá a připadá mi, že ty hleny polyká. Tak jsem začala odsávat, odsaju vždy něco, ale jsou to čiré, bílé soplíky.
Ale - chci se zeptat na to, jak často odsávat a případně jak dlouho? Před odsáváním jí stříknu do nosánku Physiomer Baby.. Jinak jí asi nic není…
Děkuju
Jo a náhodou - mívají miminka běžně trochu vyšší teplotu? Malá má většinou něco málo přes 37..
Ahoj, všichni si tu tuto odsávačku chválí, ale já jsem celkem zoufalá. Asi jsem tak nešikovná
…Stříknu mořskou vodu, přiložím k nosní dírce, a odsávám, střídám dírky…syn to nesnáší
,brání se co to jde, tak to není úplně jednoduchý, po tomto boji mám odsáto úplné minimum, jen tak lehce zašpiněnou odsávačku…Zhruba po 10 minutach má syn opět plný nos a bublá to v něm… Co tedy dělám špatně?…
@spiritt mně to taky nejde
Zkoušela jsem to už tolikrát a nevím vlastně, jak by se to vůbec dalo dělat špatně, ale neodsaju skoro nic. Hleny se navíc nezachytí v té sběrné baňce, nechápu, jak je to možný, ale mám vždycky něco až v té hadičce
Odsávám, až když to v malém už úplně bublá a prd… Mám BabyVac.
Tak aspoň nejsem sama…Taky jsem to měla i v te hadičce, přitom pišou, že tam se to vůbec dostat nemá…
Tak asi blbý vysavač… ![]()
No tak mně to nosátko funguje normálně, do hadičky se mi to nikdy nenatáhne a to máme doma průmyslový vysavač od Kärchera ![]()
A malá tak jako chrochtala, vysávala jsem jí asi 5 dní 2-3× denně a pak to bylo v pohodě… na poprvé nám toho taky nevysálo moc… prostě to asi chvíli trvá, než se ten nosík uvolní..
@spiritt Když malý u toho pláče, tak bych zkusila odsávat kratší dobu a častěji, než ho trápit moc dlouho…
Jinak naše malá se vysavače leká, ale vždy jí ukážu jakoby nejdřív na sobě, co budu dělat a pak teprve jí vysávám… nikdy není u toho vysávání v klidu, ale nepláče a když je hotovo, tak spolu jako koukáme na to, jak to krásně zvládla a pochválím ji
Aby se toho nebála…
@Klanel píše:
No tak mně to nosátko funguje normálně, do hadičky se mi to nikdy nenatáhne a to máme doma průmyslový vysavač od Kärchera
A malá tak jako chrochtala, vysávala jsem jí asi 5 dní 2-3× denně a pak to bylo v pohodě… na poprvé nám toho taky nevysálo moc… prostě to asi chvíli trvá, než se ten nosík uvolní..
@spiritt Když malý u toho pláče, tak bych zkusila odsávat kratší dobu a častěji, než ho trápit moc dlouho…
Jinak naše malá se vysavače leká, ale vždy jí ukážu jakoby nejdřív na sobě, co budu dělat a pak teprve jí vysávám… nikdy není u toho vysávání v klidu, ale nepláče a když je hotovo, tak spolu jako koukáme na to, jak to krásně zvládla a pochválím jiAby se toho nebála…
Sestra mají nádherný Nosiboo,
už od narození a můžeš tam přesně nastavovat sání podle věku a nedělá to randál jako vysavačové
Fakt nádherný i na poličku. Jen cena je „pro náročné“.