Nosátko - odsávačka hlenů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
413
18.2.16 20:03

OBNOVA diskuse

Ahoj, chtěla bych obnovit diskusi o Nosátku. Aktuálně jsme koupili klasické plastové Nosátko, píšou, že je vhodný na jakýkoliv vysavač a není potřeba regulace. Což ani na našem vysavači nejde. Ale nejprve jsem zkusila na sobě a je to jako takový studený vzduch, nic hrozného… prostě jen kravál z vysavače.
Malá má 5,5 měsíce a má ucpaný nosík, chrochtá a připadá mi, že ty hleny polyká. Tak jsem začala odsávat, odsaju vždy něco, ale jsou to čiré, bílé soplíky.
Ale - chci se zeptat na to, jak často odsávat a případně jak dlouho? Před odsáváním jí stříknu do nosánku Physiomer Baby.. Jinak jí asi nic není…
Děkuju
Jo a náhodou - mívají miminka běžně trochu vyšší teplotu? Malá má většinou něco málo přes 37..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
25.2.16 21:43

něco je špatně

Ahoj, všichni si tu tuto odsávačku chválí, ale já jsem celkem zoufalá. Asi jsem tak nešikovná :nevim: :(…Stříknu mořskou vodu, přiložím k nosní dírce, a odsávám, střídám dírky…syn to nesnáší :(,brání se co to jde, tak to není úplně jednoduchý, po tomto boji mám odsáto úplné minimum, jen tak lehce zašpiněnou odsávačku…Zhruba po 10 minutach má syn opět plný nos a bublá to v něm… Co tedy dělám špatně?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
26.2.16 00:46

@spiritt mně to taky nejde :cert: Zkoušela jsem to už tolikrát a nevím vlastně, jak by se to vůbec dalo dělat špatně, ale neodsaju skoro nic. Hleny se navíc nezachytí v té sběrné baňce, nechápu, jak je to možný, ale mám vždycky něco až v té hadičce :nevim: Odsávám, až když to v malém už úplně bublá a prd… Mám BabyVac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
26.2.16 08:46

Tak aspoň nejsem sama…Taky jsem to měla i v te hadičce, přitom pišou, že tam se to vůbec dostat nemá…
Tak asi blbý vysavač… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
26.2.16 13:12

No tak mně to nosátko funguje normálně, do hadičky se mi to nikdy nenatáhne a to máme doma průmyslový vysavač od Kärchera :nevim:
A malá tak jako chrochtala, vysávala jsem jí asi 5 dní 2-3× denně a pak to bylo v pohodě… na poprvé nám toho taky nevysálo moc… prostě to asi chvíli trvá, než se ten nosík uvolní..
@spiritt Když malý u toho pláče, tak bych zkusila odsávat kratší dobu a častěji, než ho trápit moc dlouho…
Jinak naše malá se vysavače leká, ale vždy jí ukážu jakoby nejdřív na sobě, co budu dělat a pak teprve jí vysávám… nikdy není u toho vysávání v klidu, ale nepláče a když je hotovo, tak spolu jako koukáme na to, jak to krásně zvládla a pochválím ji :-) Aby se toho nebála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.16 17:03
@Klanel píše:
No tak mně to nosátko funguje normálně, do hadičky se mi to nikdy nenatáhne a to máme doma průmyslový vysavač od Kärchera :nevim:
A malá tak jako chrochtala, vysávala jsem jí asi 5 dní 2-3× denně a pak to bylo v pohodě… na poprvé nám toho taky nevysálo moc… prostě to asi chvíli trvá, než se ten nosík uvolní..
@spiritt Když malý u toho pláče, tak bych zkusila odsávat kratší dobu a častěji, než ho trápit moc dlouho…
Jinak naše malá se vysavače leká, ale vždy jí ukážu jakoby nejdřív na sobě, co budu dělat a pak teprve jí vysávám… nikdy není u toho vysávání v klidu, ale nepláče a když je hotovo, tak spolu jako koukáme na to, jak to krásně zvládla a pochválím ji :-) Aby se toho nebála…
:roll: a víření roztočů a prachu z vysavače vám jako nevadí? Po prvni alergicke reakci šel vac do komory a uz jedině motorové Nosiboo :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.18 16:15

Nosiboo

Sestra mají nádherný Nosiboo, :srdce: už od narození a můžeš tam přesně nastavovat sání podle věku a nedělá to randál jako vysavačové :D Fakt nádherný i na poličku. Jen cena je „pro náročné“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí