Zavinovačka do autosedačky Emitex - letní verze

24.3.11 15:10

Zavinovačka do autosedačky EMITEX - letní verze

máte někdo zkušenosti se zavinovačkou do autosedačky - letní verze?? Myslíte, že ji využiju od jara do podzimu, když se má miminko narodit koncem května???

A máte někdo zkušenosti se soupravou do kočárku Emitex - s výplní???
 http://www.emitex.cz/…s-vyplni.php

díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2811
24.3.11 15:13

Soupravu nemame, ale koupila jsem tu zavinovacku od Emitexu, jsou to jako zviratka, mame berusku a lva, prcci sli domuź porodnice v zari a to jsme to jeste uzili i do kocaru.. ted jim to davam zase do sedacky, ale nevim, jak dlouho jim to jeste bude, maji to akorat, ale oni jsou dlohani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 15:16
Lucah píše:
Soupravu nemame, ale koupila jsem tu zavinovacku od Emitexu, jsou to jako zviratka, mame berusku a lva, prcci sli domuź porodnice v zari a to jsme to jeste uzili i do kocaru.. ted jim to davam zase do sedacky, ale nevim, jak dlouho jim to jeste bude, maji to akorat, ale oni jsou dlohani

Právě by mě zajímalo, do kdy se dá ta zavinka používat? :think: A když jsi je vezla z porodnice, asi v tom museli pěkně plavat :hug: ta zavinka mi příjde pro narozený miminko moc veliká.. :nevim:
Moc krásný děti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
24.3.11 15:23

Na zavinovačku jsem odpovídala v druhé diskuzi a soupravy do kočárku mi přijdou jako absloutní zbytečnost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
24.3.11 16:11

Já má tu zavinovačku do autosedačky letní.Koupila jsem si ji teď na tom veletrhu v Brně.Mám termín 3.7. a paní mi říkala,že ji využiju i na podzim.Je super.
Sestra ji má také a nemůže si jí vynachválit.
S tou soupravou zkušenost nemám.Nevím jestli to není zbytečné.Chtěla jsem ji taky kupovat,ale mimčo stejně leží bez polštáře,přikryté dekou.Tak nevím.
Záleží to na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
24.3.11 18:45

Nemám ani soupravy do kočarku ani letni zavinovacky, prijde mi to zbytecny ;) Holky se narodily v zari, domu jely pod dekami z ikey,ktere jsem jeste nejakou chvili pouzivala i do kocarku spolecne se zavinovackami a jakmile zacla byt zima, dala jsem do autosedacek rovnou ty zimni verze techhle fusaku a ty byly perfektni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
24.3.11 20:54

měla jsem narozené dítko v prosinci.. měla jsem zimní a super věc! vůbec jsme jí z autosedačky nevyndali.. pak jsem pořídila jarní verzi, a tu jsme používali chvíli než se oteplilo! a pak jsem prodala.. podle mě je to lepší než deka! zahuhňáte mimi! do koupení nové jsem nešla koupila jsem použitou na MMB a byla jsem max. spokojená! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
24.3.11 22:47

mame zimni verzi a je vazne super. Vezli jsme v ni malou i z porodnice. Da se to krazne nahore tkanicema stahnout a dole couhajici na nohy jsem ohla dovnitr.
Jako vyhodu vidim to, ze jsme i v nejvetsich mrazech, kdyz jsme sli k autu, nemuseli malou navlikat a zakryvat ruznymi dakami. Krasne byla zachumlana v zavinovacce a pak, kdyz se v aute zatopilo, stacilo jen ji rozdelat.
Jak se oteplilo a vyndala jsem berana z kocaru,tak ji pouzivam i tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
25.3.11 22:00

Mám tu letní zavinovačku a skutečně jsme ji používali až do začátku zimy. Byla bych ji používala dál, ale už byla těsná autosedačka, tak zavinka musela ven. Malá se narodila v dubnu.
Za sebe mohu doporučit. Deku mi starší vždycky odkopal, kdežto mladší se z té zavinovačky nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
25.3.11 22:09

ahoj já mam tu zavinku na přechod.období a fakt jsem jí užila.zima-jaro-podzim.Pak už mi synek jaksi ze všeho vyrostl ale doporučuji.Dávala jsem jí i do kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
25.3.11 22:11

Taky máme letní verzi a doporučuju,děti se narodily v srpnu a používáme celou dobu,i v zimě,měla jsem strach,že na zimu bude slabá a děti jsem měla pořád spíš zpocený.Když byly úplně malinký,ohla jsem nohy dovnitř,teď jim je akorát a ještě i chvíli vydrží.Za mě fakt doporučuju :palec: Používala jsem je i do kočárku,zdálo se mi to lepší než zavinovačka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.11 09:20

souhlasim,mala se narodila v zari a ja pouzivala jen zimni verzi…I do korby byla super…Ted cekame na duben tak budu mit jeste zimni a letni budu mit pujcenou od svagrove…Urcite doporucuji… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
26.4.11 22:48

Zrovna dneska jsem třídila co příjde schovat na další mimi. Do zavinky jsem zkusila nacpat našeho 10měsíčňáka - 76 cm a něco přes 10 kg, no vešel se tam ale tak tak 8-o , takže se „uživí“ dost dlouho. Malý se narodil v červnu a využila jsem ji dost. Hlavně do kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
1.5.11 20:54

Hezký večer,
zavinku jse si pořídila před skoro už 2mi lety na dcerku, vezla jsi ji v ní z porodnice v červnu, bylo chladněji a i když malá byla malá 2500g, v zavince si lebedila, využila jsem ji do doby než vyrostla, jak třeba doma v postýlce tak venku v létě když bylo chladněji, pak na podzim.
Soupravu jsme též měli, malý polštářek a deka s výplní(či bez) - super sladit se zavinovačkou :palec:
Zavinky mám nyní ve slevě v našem eshopu, kde nejdette popř. vše od Emitex :pankac:
Hezký večer všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
4.5.12 17:44

Ahoj, zvazuji pro male co se ma narodit v srpnu koupi zavinovacky do autosedacky Emitex, myslite ze se da pouzivat i normalne do kocarku, nebo je treba k tomu jeste normalni zavinovacka? Nevim jestli je prakticka i do kocarku, tak vaham co vse poridit. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí