Lehce ovladatelný kočár - který?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
224
21.9.14 08:20

Lehce ovladatelný kočár - který?

Který typ mi můžete doporučit? Chci pouze hluboký, žádné kombinace. Hlavně aby šel snadno ovládat jednou rukou. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1437
21.9.14 08:42

Já nedám dopustit na zaaretovaný kočár(jakýkoli). Ten jednou rukou řídit dokážu, protože nikam svévolně nezatáčí, jede rovně, občas tou 1 rukou ho zatočím, kam chci, nadzvednutím a vychýlením směrem, kterým chci jet. Takže bych koupila roan marita nebo navington galeon. Nebo být tebou hledám hluboký kočárek s natáčecí nápravou 2 kol, s tím by se dle mě také dalo dobře jezdit(např. Mutsy urban, Navington caravel, hoco…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
21.9.14 09:20

My máme mutsy podvozek (čtyřkolku) a chodím s ním vlastně jenom s jednou rukou, jsem z jeho ovladatetelnosti úplně nadšená. Koupili jsme ho úplnou náhodou, ale vůbec bych neměnila!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
21.9.14 11:19

Já myslím, že většina hlubokých kočárků (případně sporťáků) jde s přehledem ovládat jednou rukou, problém nastává až v přechodu na golfky. Procházky s kočárkem jsem vesměs celé protelefonovala, takže třeba Xlander XA byl na jednu ruku v pohodě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
26.10.14 13:47

Nějaké další typy prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
26.10.14 13:54

Jezdilo s emi hezky s více kočárky které maji dvě kola pohyblivá a to má většina tako, v travel, x lander, to jsou značky které jsem měla a bez problému mrkni na kočárky tako jsou ted nějaké nové modely
kamarádka má ted dorjan danny sport prestige a super krásný jednou rukou jsem telefonovala když jsem ji hlídala mimčo, tenhle kočárek se mi také dost líbí.
je ted opravdu velký výběr značek a také ceny jsou růzdné. a kočárky růzdně vymakané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
26.10.14 13:58

Za mě- pegperego gt3 completo (mám trojkombinaci) zatím jsem ho zkoušela nanačisto - přírůstek bude v prosinci, a je skvělej :palec: mám ho taky na doporučení…zajdi do velkého dětského shopu a vyzkoušej sama, co ti sedne nejvíce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
26.10.14 14:10

@Lucianamil jednou rukou lze většinou dobře ovládat trojkolky nebo 4kolky s otočnými koly. takové se ale vyskytují pouze jako kombinace.
samostatné hluboké kočárky vychází z představy potřeby houpání, a jsou s fixními koly. takový já jednou rukou lehce ovládat neumím. chce to sílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
26.10.14 14:15

Super je Jane slalom ale to je buď jen sporťák nebo kombinace. Ale opravdu je skvělej kočár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
26.10.14 14:22

Za mě Quinny, mutsy, iglesina, Bébé… Nejhorší jsou Tako, DorJan… :poblion: já osobně mám CasualPlay a taky je dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
26.10.14 14:30

Já drandím s Britax B-motion, ale to je kombinace nebo teda je to sporťák a přikupuje se k němu korba, ale jezdí se mi s ním skvěle a to jezdím většinu času po polňačkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí