Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Který typ mi můžete doporučit? Chci pouze hluboký, žádné kombinace. Hlavně aby šel snadno ovládat jednou rukou. ![]()
Já nedám dopustit na zaaretovaný kočár(jakýkoli). Ten jednou rukou řídit dokážu, protože nikam svévolně nezatáčí, jede rovně, občas tou 1 rukou ho zatočím, kam chci, nadzvednutím a vychýlením směrem, kterým chci jet. Takže bych koupila roan marita nebo navington galeon. Nebo být tebou hledám hluboký kočárek s natáčecí nápravou 2 kol, s tím by se dle mě také dalo dobře jezdit(např. Mutsy urban, Navington caravel, hoco…).
My máme mutsy podvozek (čtyřkolku) a chodím s ním vlastně jenom s jednou rukou, jsem z jeho ovladatetelnosti úplně nadšená. Koupili jsme ho úplnou náhodou, ale vůbec bych neměnila!!!
Já myslím, že většina hlubokých kočárků (případně sporťáků) jde s přehledem ovládat jednou rukou, problém nastává až v přechodu na golfky. Procházky s kočárkem jsem vesměs celé protelefonovala, takže třeba Xlander XA byl na jednu ruku v pohodě. ![]()
Jezdilo s emi hezky s více kočárky které maji dvě kola pohyblivá a to má většina tako, v travel, x lander, to jsou značky které jsem měla a bez problému mrkni na kočárky tako jsou ted nějaké nové modely
kamarádka má ted dorjan danny sport prestige a super krásný jednou rukou jsem telefonovala když jsem ji hlídala mimčo, tenhle kočárek se mi také dost líbí.
je ted opravdu velký výběr značek a také ceny jsou růzdné. a kočárky růzdně vymakané.
Za mě- pegperego gt3 completo (mám trojkombinaci) zatím jsem ho zkoušela nanačisto - přírůstek bude v prosinci, a je skvělej
mám ho taky na doporučení…zajdi do velkého dětského shopu a vyzkoušej sama, co ti sedne nejvíce ![]()
@Lucianamil jednou rukou lze většinou dobře ovládat trojkolky nebo 4kolky s otočnými koly. takové se ale vyskytují pouze jako kombinace.
samostatné hluboké kočárky vychází z představy potřeby houpání, a jsou s fixními koly. takový já jednou rukou lehce ovládat neumím. chce to sílu.
Super je Jane slalom ale to je buď jen sporťák nebo kombinace. Ale opravdu je skvělej kočár
Za mě Quinny, mutsy, iglesina, Bébé… Nejhorší jsou Tako, DorJan…
já osobně mám CasualPlay a taky je dobrý…
Já drandím s Britax B-motion, ale to je kombinace nebo teda je to sporťák a přikupuje se k němu korba, ale jezdí se mi s ním skvěle a to jezdím většinu času po polňačkách