Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, dáte mi prosím tip na kočárek, který zvládne horší městský terén (sem tam kočičí hlavě, nějaká ta díra, znáte to - Praha)? Hlavně aby byl hodně lehký a skladný, ale zároveň co nejvíc odpružený.
Koukala jsem se na Bugaboo Bee, Mamas and Papas Sola…máte zkušenost, případně poradíte něco dalšího?
@Imamother teď nevím, jestli hledáš kombinaci nebo jen sporťák, ale ohledně sporťáku miluju svůj vysněný Mamas and Papas Armadillo XT. Je lehoučký, odpružení bezkonkurenční, pro dítě tak pohodlný a prostorný. Prahu se všemi jejími výmoly i parky zvládá na jedničku. Pro mě nejlepší kočár všech dob, jsem z něj úplně unešená ![]()
@Ostružka Rovnou bych k tomu dokoupila i hlubokou korbičku na mimčo ![]()
@Ostružka Tak si rovnou píšu i ten co navrhuješ, vypadá moc dobře. Tak jsi ho ozkoušela? A už v něm vizíš mimčo? Není naklepané?:))
Mame Petite&Mars Terrain 3v1, a velka spokojenost, nachozeny stovky km po praze, parky, ale i lesni teren a vse ok.
@Imamother koupila jsem ho, když měl malý rok a půl, ted má dva a půl. vozím v něm tedy rok a jsem čím dál tím spokojenější. když byl mimi, měli jsme nafukovací „traktory“, narodil se v zimě a já trávila v tom sněhu celé dny.
@Ostružka Na webu nabízí City2, nevíš, to je nějaká nová verze, nebo prostě jiný kočár?:)
@Imamother City a XT jsou hodně rozdílné, City je zmenšená verze klasického Armadilla, má menší kola, nemá madlo atd. XT má naopak větší kola a to odpružení lepší. City jsou takové dobré golfíky.
@Imamother jo, ty jejich typy a verze jsou dost mnatoucí
. Já mám XT, pak ještě existuje XT Flip a ten má otočnou rukojeť.
@Ostružka a jinak je ten XT flip stejný? k čemu je dobrá otočná rukojeť?
musím říct že jsi mě hodně namotivovala k tomuhle kočárku, mysím že mám tři kandidáty a budu vybírat ![]()
@Imamother promiň, jsem to divně napsala
, tu otočnou rukojeť jsem myslela tak, že si můžeš vybrat, jestli bude mimčo čelem k tobě nebo čelem po směru jízdy. Pro nás už to bylo zbytečné, byl přes rok starý a chtěl koukat po směru ven, ale mimi je asi spíš lepší, když kouká na tebe a ty na něj vidíš, tak pokud od miminka, tak bych volila asi ten flip
, zas je dražší. No neí to lehký
.