Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, prosím o radu, tip. Sháním lehký a snadno skládací kočárek do auta, obyčejné golfky jako druhý kočárek k Valco Snap. Mám malý kufr a dcera sice ve dvou letech ujde hodně, ale občas ji potřebuji trochu popovezt. Nemusí být ani polohovací, spíš aby se s ním dalo dobře manipulovat a hlavně byl lehký a skladný. ![]()
@Martrich peg perego pliko mini, pokud chceš golfky jako golfky
Jsou docela odpružené, stříška ujde, dobře se s nimi jezdí, pohodlné pro dítě. No a skládání je skvělý. Skládá se ne jako klasické golfky ale podobně jako skládací deštník.
Příspěvek upraven 13.08.23 v 22:13
Máme topmark. Nejobyčejnější z nejobyčejnějších. Dobrý na popojíždění. Konstrukce je bytelná. Skládání ujde. Stříška je prisernost. Je to plast a kroutí se teplem. Skoro žádné odpružení. Opravdu na rychlou přepravu. Překvapil ale tím že zvládne i terén (bláto, štěrk, výmoly…). Je nízký, takže tam dítě vyleze samo. Má asi 3 polohy na zada. Nejde úplně do lehu. Máme ho v autě pro strýčka příhodu. Ta naše amazonka už se vozit nechce. Takže jsem ráda, že jsem nedávala xy za čupr kočár
Nedávno jsem koupila Graco Myavo a zatím dobry. Skládá a rozkládá se na jedno stisknutí cudliku, velikost příručního zavazadla a fakt lehoucky, ma 3 polohy, zvládl i sterkovou cestu. Moje dítě taky ujde hodně, ale obcas si tam jde odpočinout a taky je nízký-dítě vleze i sleze samo, akorat teda popruhy nejsou nic moc.
Děkuju holky, já hledám opravdu obyč, ideálně do 2 tis, máme ještě Valco, ale chci to skládání do deštníku 😁
@Martrich starší peg perwgo pliko mini, koupila jsem z druhé ruky a je perfektni