Lék na celodenní nevolnost! :)

10.11.16 18:50

Lék na celodenní nevolnost!! :)

Heuréka! Konečně zázrak..

Ba ne.. jen jsem přišla na to, jak se zbavit celodenních nevolností (někdo jim říká „ranní“ - fakt nechápu proč?!).
U prvního těhotenství jsem čekala tu občasnou ranní nevolnost. Nakonec jsem byla 2 týdny ubytovaná v koupelně, nebyla schopná pozřít nic kromě malých dávek piškot a ledové vody :( :cert: Za tu dobu jsem zhubla 5 kg. Není se teda čemu divit, že i jako ateista, jsem se od nalezení dalších dvou čárek (po třech letech) modlila ke všem známým bohům o klidný žaludek!
Před pár dny mi došlo, proč jsem ateista..nepomohlo to. :zed: Zase jsem celé dva dny bydlela v koupelně a raději omluvila dceru ze školky - netroufnu si vylézt z bytu. A pak se to stalo. Uvařila jsem moc dobrou polévku a dlouho..opravdu dlouho jsem přemýšlela jestli zvládnu alespoň pár lžic. Nakonec jsem si řekla, že to stejně žaludek neustojí, ale aspoň si vychutnám po dvou dnech trochu jídla. Nacpala jsem do sebe 3 misky :dance: a krom pocitu na prasknutí mi nic nebylo. Ale po hodině zase žaludek až v krku.. Zopakovala jsem to s polévkou a hurá. Zabralo to!! Nevolnosti se sice objevují, ale pokaždé se dají zahnat jídlem. :potlesk:

Obrovskou nevýhodou zůstává takový malý vedlejší efekt. A to 8 - 10 slušných porcí během dne i noci. :lol: Zatím praktikuji pouze 2 dny, ale mám pocit, že pokud mi bude zle 2 týdny jako u prvního těhotenství, budu do Vánoc vypadat jako v osmém měsíci. 8o

Nemáte prosím někdo radu jak na nevolnosti bez totální likvidace potravinových zásob??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12007
10.11.16 18:56

Ja na to dostala od gynekologa prasky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
10.11.16 18:58

@maminka0713 Musím se přiznat že snad jediné co mi pomáhá jsou čipsy a kupované jídlo.. když jdu do globusu do restaurace tak vždy chytnu na něco chuť ale doma? neexistuje.. je mi ze všeho zle :D takže si nakoupím 2-3 jídla a udělám si z toho doma oběd :D a není to likvidace celé ledničky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.16 19:04
@Lekninka91 píše:
Ja na to dostala od gynekologa prasky :nevim:

Můžu prosím vědět jaké? Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
10.11.16 19:14

@maminka0713 jmenuje se to cerucal, jsou na predpis.. Samozrejme jsem se ptala, jestli to ma naky rizika a jestli muzou uskodit a doktor mi rekl, ze uskodi rozhodne min nez celodenni zvraceni :think: se kdyztak poptej u svyho doktora.. Nekomu pomahaji i ty zazvorovy lizatka na nevolnosti z lekarny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
10.11.16 19:39

Necetla jsem, ale na nadpis je moje rada

PORODIT :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
10.11.16 19:43

@maminka0713 taky jsem na to přišla :-D a pribrala jsem 14 se synem, asi 25 s dcerou a 20 s dvojčata má holkama. Ale prvních 15 týdnů jsem opravdu jen jedla a jedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.11.16 21:47

Bohužel na každé těhotenství funguje něco jiného. U prvního spolehlivě zabral zázvorový čaj, u druhého jsem po něm zvracela jako šakal.

• Citovat
  • Upravit
15
28.6.18 10:13

Celodenni nevolnosti

Ahoj, jsem 8 tt, take me obtezuji nevolnosti behem celeho dne, pro zmenu je to u me lepai rano, kdy mi neco malo k zakousnuti pomuze, ale odpoledne a k veceru konec…zaludecni stavy me nenechaji v klidu, zkousela jsem snad vse mozne, vcera i meloun a nakonec to slo po dlouhem premahani ven :( za 14 dni mam 3 kg dole… jediny stesti je ze cekam prvni dite. Zkousim i tehotensky lizatka, ze zacatku mi pomahali o homeopatika, nyni na to uz nezabira temer nic. Nejde ani varit, lezim jak lemra. :zed: lekarka mi doporucila i torecanove cipky, ale pry pokud na me nikdo dalsi nezavisi, tak bych to mela vydrzet co to jen jde. Uz me fakt neba mit kocovinu 14 dni.. a to jeste me hezkych par tydnu ceka, v tomhle clovek nemuze byt snad ani pozitivni. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí