Tp červen/červenec 2017

Anonymní
9.11.16 15:31

Tp červen/červenec 2017

Kdo je ted v 5tt jako ja a ceka na prvni fotecku sveho milacka a tlucici srdicko?? Zkratime si tim cekani? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
261
9.11.16 15:31

Jaa cekam do 18.11 na prvni fotecku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.16 16:34

Ja jsem byla vcera na Ket 5 denni blasty, coz znamena ze jsem 2+6,termin porodu vychází na 27.7.2017 :mrgreen: zatim anonym.

• Citovat
  • Upravit
261
9.11.16 17:53

Tak drzim palecky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.16 18:17

@Nikusak1 diky moc, je to nas 3 transfer, tak moc doufáme v úspěch :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
744
9.11.16 19:04

Prvni fotka

Ahojky, ja jdu 16.11. na prvni kontrolu. Mam z toho smisene pocity.. moc se tesim, a porad tomu nemuzu uverit :D doufam, ze vse bude v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
9.11.16 19:55

Ahojky, ja jsem dnes 4+6tt ;-) k doktorce chci jit az tak 9tt.Je to me druhe tehu.Jen by me zajimalo, kdyz posl menstr byla 6.10. a ovulace 19DC zda to tehotenstvi neni spravne o tyden mladsi.Co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
10.11.16 08:58

Ahojky, přidám se k vám, začal mi šestý týden, k doktorce chci jít taky až tak v osmém týdnu, je to čtvrtý těhotenství, ale jedno bylo zamlklé. Termín podle menstruace vychází na 11.7. Mám velkou radost, jen teda nevím, zda se z toho nepicnu, klukům bude 2 a 3,5 roku. A moc moc doufám v holčičku. Když jsem mezi klukama měla ten potrat, bylo to asi v šestém sedmém týdnu, tak se teď trochu bojím a snažím se přečkat tyhle týdny a nemyslet na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
10.11.16 08:59

Ahoj, jsem na konci 6tt, utz mam za sebou, prcek byl malililinkato vidět zatím bez <3, za 14 dni kontrola a uz bude tlouct. :P moc se tesiim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
10.11.16 10:53

Ahojky muzu se přidat jsem začátek 7tt termín cca červen červenec. Byla jsem vcera na kontrole a uz bylo vidět Pidi Mimi a srdicko jak blika :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
10.11.16 16:43

Ahoj holky, všem gratuluji a držím palce :) Jsem ráda, že se tu konečně objevilo téma pro mě :D Dneska jsem byla u doktorky a říkala začátek 6. týdnu a 24.11. mě pozvala na další kontrolu, tak už se teď nemůžu dočkat :) Je tu ještě někdo, kdo je taky poprvé nebo jsem jediná? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
10.11.16 16:49

@suricatta gratuluji. Také jsem trhu poprvé :) jsem na tom stejne jakoty, akorad je mimisek o par dni starší :) na kontrolu jdu 23ho, tak si pak musíme dat vědět jak to dopadlo :) jak to zatím prozivas? :) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
10.11.16 16:55

@MoonP21 Díky. Tak to jsem ráda, že jsme na tom tak podobně :) Já měla docela velké bolesti podbřišku, tak mi napsala doktorka rozpustný hořčík a doufám, že to bude lepší. Trápilo mě to hlavně v noci a už jsem myslela, že to bude špatné, ale prý všechno ok :) A krom únavy (ale tu spíš přisuzuju novému životu bez kafe :D ) mě naštěstí netrápí nic :) A co ty? Takže na srdíčko čekáš taky na toho 23.? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.16 20:13
@Anonymní píše:
Kdo je ted v 5tt jako ja a ceka na prvni fotecku sveho milacka a tlucici srdicko?? Zkratime si tim cekani? :srdce:

Já jsem taky v 5tt, poprvé těhotná :-) příští týden jdu opět na kontrolu, prý už by mohlo tlouct srdíčko, tak jsem zvědavá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
10.11.16 21:20

@suricatta
Ano, srdíčko na 23.ho. Tak SNAD!!! Modlim se za to! Jinak ja do tohoto týdne tak nějak nic, jen občas bolest v podbrisku a hrozne časté curani. To uz před vynechanou ms. Pred 2 dny me začaly bolet prsa a mam je podstatne větší - teda spis bych řekla, ze uz konečně nějaké mam :lol: Jinak zatím nic. Ale třeba na ty tlaky v břiše jsem si tak zvykla, ze když je den, kdy se neobjeví, jsem nervozni. :) no zkratka, uz at jsou alespoň ty 3 měsíce za nama :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí