Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja jsem byla vcera na Ket 5 denni blasty, coz znamena ze jsem 2+6,termin porodu vychází na 27.7.2017
zatim anonym.
Ahojky, ja jdu 16.11. na prvni kontrolu. Mam z toho smisene pocity.. moc se tesim, a porad tomu nemuzu uverit
doufam, ze vse bude v poradku.
Ahojky, ja jsem dnes 4+6tt
k doktorce chci jit az tak 9tt.Je to me druhe tehu.Jen by me zajimalo, kdyz posl menstr byla 6.10. a ovulace 19DC zda to tehotenstvi neni spravne o tyden mladsi.Co myslite?
Ahojky, přidám se k vám, začal mi šestý týden, k doktorce chci jít taky až tak v osmém týdnu, je to čtvrtý těhotenství, ale jedno bylo zamlklé. Termín podle menstruace vychází na 11.7. Mám velkou radost, jen teda nevím, zda se z toho nepicnu, klukům bude 2 a 3,5 roku. A moc moc doufám v holčičku. Když jsem mezi klukama měla ten potrat, bylo to asi v šestém sedmém týdnu, tak se teď trochu bojím a snažím se přečkat tyhle týdny a nemyslet na to.
Ahoj, jsem na konci 6tt, utz mam za sebou, prcek byl malililinkato vidět zatím bez <3, za 14 dni kontrola a uz bude tlouct.
moc se tesiim ![]()
Ahojky muzu se přidat jsem začátek 7tt termín cca červen červenec. Byla jsem vcera na kontrole a uz bylo vidět Pidi Mimi a srdicko jak blika ![]()
Ahoj holky, všem gratuluji a držím palce
Jsem ráda, že se tu konečně objevilo téma pro mě
Dneska jsem byla u doktorky a říkala začátek 6. týdnu a 24.11. mě pozvala na další kontrolu, tak už se teď nemůžu dočkat
Je tu ještě někdo, kdo je taky poprvé nebo jsem jediná? ![]()
@suricatta gratuluji. Také jsem trhu poprvé
jsem na tom stejne jakoty, akorad je mimisek o par dni starší
na kontrolu jdu 23ho, tak si pak musíme dat vědět jak to dopadlo
jak to zatím prozivas?
![]()
@MoonP21 Díky. Tak to jsem ráda, že jsme na tom tak podobně
Já měla docela velké bolesti podbřišku, tak mi napsala doktorka rozpustný hořčík a doufám, že to bude lepší. Trápilo mě to hlavně v noci a už jsem myslela, že to bude špatné, ale prý všechno ok
A krom únavy (ale tu spíš přisuzuju novému životu bez kafe
) mě naštěstí netrápí nic
A co ty? Takže na srdíčko čekáš taky na toho 23.? ![]()
@Anonymní píše:
Kdo je ted v 5tt jako ja a ceka na prvni fotecku sveho milacka a tlucici srdicko?? Zkratime si tim cekani?
Já jsem taky v 5tt, poprvé těhotná
příští týden jdu opět na kontrolu, prý už by mohlo tlouct srdíčko, tak jsem zvědavá!
@suricatta
Ano, srdíčko na 23.ho. Tak SNAD!!! Modlim se za to! Jinak ja do tohoto týdne tak nějak nic, jen občas bolest v podbrisku a hrozne časté curani. To uz před vynechanou ms. Pred 2 dny me začaly bolet prsa a mam je podstatne větší - teda spis bych řekla, ze uz konečně nějaké mam
Jinak zatím nic. Ale třeba na ty tlaky v břiše jsem si tak zvykla, ze když je den, kdy se neobjeví, jsem nervozni.
no zkratka, uz at jsou alespoň ty 3 měsíce za nama ![]()
Kdo je ted v 5tt jako ja a ceka na prvni fotecku sveho milacka a tlucici srdicko?? Zkratime si tim cekani?