Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@its.my.life jojo ohledne toho bricha ja ani nemluvim
jsem nafoukla ze me vse pne a o prsach ani nemluvim mam je nejake nafoukle taky ![]()
@Jannetta S prsama já mám zatím největší problém, mám pocit, že se mi během 2 týdnů zvětšily tak o velikost, o to by nešlo, ale mám je strašně citlivé… Navíc pořád kojím starší, takže každé přisátí trpím jako pes, strašně to bolí
Pak když už se po chvíli otupí, tak to jde, ale ten začátek je vždycky peklo…
Holky, založila jsem kdyžtak skupinku pro červencová miminka, ať se můžeme sdružovat ![]()
@its.my.life kolik clenu mas v planu? Kdyz je holek hodne mam v tom pak desny guláš ![]()
@Susan23 Těžko říct, ale moc asi ne, v minulé termínové skupince nás bylo na začátku kolem 60, zbylo nás asi 15
Právě bych radši taky klidně menší skupinu, abych věděla, s kým se bavím ![]()
Ahoj, jsem tu úplně nová ![]()
Před cca 10dny jsem našla na testu dvě čárky, docela nečekaně ![]()
Už za sebou máme první kontrolu a termín v červenci 2017.
Tak snad neva, že bych se k vám ráda připojila ![]()
Ahoj holky, vsem blahopreji
a prosim o radu, ma nekdo zkusenosti ohedne zvysene teploty? Muze to byt v souvislosti s tehotenstvim? Diky ![]()
@Pettullina ahoj, ja jsem taky novacek
moc ti gratuluji. Muj TP vychazi na 13.7.
sice jsme s manzelem deti nechteli, ale po 13-ti lete znamosti jsme nejak zmenili nazor. A povedlo se
cekame prvni. A co tvuj pribeh? Hezky den ![]()
@its.my.life určitě bych se ráda přijala ale až navečer teď mi moc net nejde ![]()
@Alkajduska to je hezký
také čekám první a s manželem jsme 14 let
@Jannetta diky
a kdy si zjistila, ze uz jste na mimco pripraveni??? Mne zacalo v tom nasem zivote neco chybet.. citila jsem se prazdna.. ted jsem stastna jako blecha ![]()
@Alkajduska já abych ti řekla pravdu asi nejsem porad
ne nám to dlouhá léta vyhovovalo tak jak to bylo. Až jednou přišel ještě přítel ze chce mimi a já mu říkám ze bych se chtěla nejdříve vzít a po cca 5mesicich jsme začali plánovat svatbu a letos 3.6. Jsme se vzali. A jelikož se nám objevilo hodně finančních problémů tak jsme chtěli se začít snažit příští rok na jaře. A po jednom nechráněným sexu se stala nehoda. Většinou jsem měla zpozdeni 4dny ten čtvrtý den mě šílene bolel podbriskem a já si myslela že dojde MS a po třetím testování po 10dnech zpoždění jsem to zjistila. Manželovi jsem nadále ze mi řekl ze to bude ok. Takže oba jsme byli v šoku. A teď už jen čekáme na 2.12. Kdy jdu na gyndu a snad dostanu průkazku. A 3.12. Máme půlroční výročí od svatby.