Menstruace 2x do měsíce jsem těhotná

8.11.16 20:16

Menstruace 2x do mesice jsem těhotná

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat v září jsem dostala menstruaci 2× do měsíce první 9. Trvalá 7 dní (9.to mám kazdy mesic) a pak 23. Nevím přesně jak dlouho jsem ji měla ale cca 4-5 dní teď v neděli jsem si dělala test jasné dvě čárky. Akorát by me zajimalo podle jaké menstruace pozná gynekolog v jakém týdnu jsem. Jestli se to bere od toho 9. Což jsem měla normálně a nebo od 23. Kdy jsem ji dostala do druhy. Říjen jsem už bez menstruace. Moc děkuju vsem :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
8.11.16 20:23

Pozná to podle ultrazvuku, buď bez obav :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
8.11.16 20:50

Bude to nejspíš ta první, kdyz už mas dve čárky na testu. Ale přesně ti to řekne doktor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
8.11.16 20:51
@mamina89 píše:
Bude to nejspíš ta první, kdyz už mas dve čárky na testu. Ale přesně ti to řekne doktor :kytka:

Kecám, spletla jsem měsíce. MS byla v zari už. Tak v tom případě to těžko poznáš :mrgreen: Víc ti řekne doktor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
8.11.16 20:58

Pokud jsi těhotná, nebyla ta druhá ms spíš nidace (uhnízďování vajíčka)? Jinak dr. pozná podle ultrazvuku, takže s tím bych si hlavu nedělala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
8.11.16 21:51

@Eliskanocotna rozpětí 3 týdnů rozpozná na UZ a určí, zda to druhé byla MS nebo už jsi byla těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.16 02:13

To druhé byla spíše nidace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.19 23:56

Ahoj holky chtěla bych se zeptat menstruaci každý měsíc dostávám po tom 20..ale tenhle měsíc sem to dostala už 4.7 která trvala 4 dny…a dnes se dostavila zase ale spíš takové slabé krvácení až špinění před 14 dnemi jsem měla z partnerem nechráněný sex a v červnu také můžete mi poradit jnebo spíš říci jeslí mohu být těhotná antikoncepci neberu jinak menzes které sem dostala není bolestivá jen spíš chvilkové píchnutí břichu děkuju za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
30.7.19 11:01
@Tereza kiss píše:
Ahoj holky chtěla bych se zeptat menstruaci každý měsíc dostávám po tom 20..ale tenhle měsíc sem to dostala už 4.7 která trvala 4 dny…a dnes se dostavila zase ale spíš takové slabé krvácení až špinění před 14 dnemi jsem měla z partnerem nechráněný sex a v červnu také můžete mi poradit jnebo spíš říci jeslí mohu být těhotná antikoncepci neberu jinak menzes které sem dostala není bolestivá jen spíš chvilkové píchnutí břichu děkuju za odpověď

Ahoj, těhotná být můžeš, ale taky vůbec nemusíš. To takhle nikdo neodhadne, jestli tvůj cyklus jen třeba zmatkuje z horka, nebo to byla nidace. Udělala bych si test, stojí pár korun a seženeš ho i ve většině drogérií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí