Nesetkal se s tím někdo?? 38+4 týden těhotenství

97
8.11.16 17:12

prosim nesetkal se s tim nekdo?? 38+4tt

Zdravim vas tehulky a maminky
Prosim vas nesetkala se s tim nektera z vas a nebo nevite co by to mohlo byt? Pred asi 10min me zacalo bolet hned nad pupikem tak 1cm nad a boli to hlavne na dotek ale celkem dost :-( jeste sem se s necim takovym nesetkala tak nevim jestli mam jet na pohotovost nebo co by to mohlo byt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101708
8.11.16 17:17

@Nikca676 Tak v tomhle tydnu uz spis do porodnice, ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
8.11.16 17:24

Nerodíš? A co dole, nešpiníš, nekrvácíš, neteče z tebe něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
8.11.16 17:25

No asi pojedu nastesti bude pritel doma z prace asi do pul hodky tak tam zajedem jen me vubec nenapada co by to mohlo byt samozrejme kontrakce ani poslicci neboli to hlavne kdyz se tam jen mirne trosicku zmacknu ale bolest to je neprijemna no :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
8.11.16 17:26

@pe-terka
Ne vubec nic ani spineni ani krvaceni nic vubec ze spodu :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
8.11.16 17:35

@Nikca676 Radsi do ty porodnice zajedte ;) Mrknou na Tebe a bud si Te tam už nechají a domu půjdeš už s miminkem a nebo Te jeste pošlou domu ;) Ale v tomhle týdn už to spíš vypadá na začátek porodu. Držím palce a pak dej vědět, jak jste v nemocnici dopadli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
8.11.16 17:43

Kyla? Ta boli na dotek a v pkoli pupiku je casta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
8.11.16 17:46

Já mám týden do porodu a už mě bolí snad vsude :D Občas mě píchne tady, pak támhle.. Taky mě občas bolí kolem pupiku. Ale to je otázka chvilky. Byt tebou jedu do nemocnice, raději :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
8.11.16 17:47

A nemuze to byt modrina od mimina? Ja mela takhle bolestivy mistecka pod zebrama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
8.11.16 18:02

Modrinu zatim zadnou nemam tak nevim ale prijde mi ze to uz idezniva tak to asi nic nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
8.11.16 18:08

@Nikca676
Ja to mela take na konci tehu. A to misto me bolelo jeste asi mesic po porodu.
V klidu nebolelo, jen kdyz jsem si to stlacila, nebo se ala hybla.
Nikdr jsem nebyla, jsem si rikala, ze uz to k tomu konci patri. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
8.11.16 18:10

Me bolelo taky okolo pupiku a pupik tak 3tydny před porodem.Jak kdyby mě mala tahala za pupečníkovou šňůru. Ale nějak jsem to neřešila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
8.11.16 18:37

Holky diky :) uz je to v pohode odeznelo to takze je to dobre a nabporod si musim jeste par dni pockat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25118
8.11.16 18:37
@Helileli píše:
Kyla? Ta boli na dotek a v pkoli pupiku je casta.

Taky bych to tipla na pupecni kylu. U me se projevovala hodne vylezlym pupikem, palivou bolesti jakoby svalu a pocitem napinani, jak kdyby se to misto o neco drelo a po porodu tam byla boulicka. A odeznelo to samo. Trochu pomahalo to masirovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
8.11.16 19:25

@MartinaIrena
Pupecni kyla to by me nenapadlo ale podle toho tvojeho popisu by to aj sedelo. Jsem prvorodicka tak nemam zadne zkusenosti a obavy mam z kazde malickosti jenom at je mala v poradku a to je pro me nejdulezitejsi :srdce: ale ted uz je to zas v pohode a zadnou bolest necitim a pohyby citim krasne tak to je dulezite :) ale kazdopadne vam vsem dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí