Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak se k vám snad taky přidávám
Zatím tedy jen slabé čárky na testu, ale snad budou sílit a sílit
Mám 2 týdny na to, najít dálnice, pak má přítel narozeniny, tak snad dostane dáreček ![]()
Mám už doma jednu osmnáctiměsíční cácorku, TP by měl vycházet na 24.7.2017 ![]()
@its.my.life
Ahoj, tak Ti tise gratuluji a držím palce, at jsou to uz jen dve poradne //. Urcite bude mít přítel k narozeninám skvělý dárek a obrovskou radost ![]()
@its.my.life
Ahoj, tak Ti tise gratuluji a držím palce, at jsou to uz jen dve poradne //. Urcite bude mít přítel k narozeninám skvělý dárek a obrovskou radost ![]()
@its.my.life vydrzis 14 dni to partnerovi nerict? Tak to te obdivuji.
ja jsem mu to volala temer hned, i když ono po ivf je to asi jine. Ale v kazdem případě gratuluji ![]()
@Susan23 No, to se ještě uvidí
Budu mít co dělat, kdyžtak holt dostane předčasný narozeninový dárek ![]()
Vítám tě
a gratuluji
Jaky jste dnes měli holky den? Mě je už lépe a doufám ze to tak bude ![]()
@Jannetta ja jsem takova vice unavena, a bylo mi divne a muffinu, ktere jsem pekla. Jinak jsem stale v euforii a furt si hladim břicho, jako magor ![]()
Ahoj holky, tak se k vám taky přidám, // jsem našla vcera, ms jsem původně čekala zitra no asi nedorazí, čárka byla poměrně silna
tak zitra uvidim, zda sílí a kdyz jo, v pondeli se objednam k MUDr ![]()
@Kris26 jojo únava
ale kdo by nebyl když je tak hnusně
Břicho si také hladim ![]()
@Kris26 Juchu gratulujeme ![]()
@Jannetta pokud to bylo na me, tak kazdy den si jdu lehnout po poledni, jinak bych to nedala ![]()
Já mám dny víceméně pořád stejné, unavená jsem permanentně, protože ta naše cácorka dost často v noci pořádně nespí, takže zatím nepociťuji žádnou změnu v tomhle směru ![]()
Co ale pociťuji už skoro 2 týdny, tak jsou prsa…
Mám pocit, že se mi během těch 2 týdnů nafoukly aspoň o číslo a strašně bolí, ještě dvojnásob tím, že stále kojím… Ale kdyby tohle byl jediný problém, který mě čeká, tak budu spokojená ![]()
@its.my.life pani mas toho opravdu hodne, obdivuj te ze to zvladas
Prsa me boli take hlavne bradavky.
Preji holky pohodovy den a at nam neni blivno ![]()
@Jannetta Díky, ale není to tak strašné, na to nevyspání si zvykneš
Se dvěma to bude horší ![]()
I když tak trochu doufám, že když první byla nespavec, tak že mi to druhé třeba vynahradí a bude spáč po mně ![]()
Zdravím holky..tak ja jsem dnes v 5 tydnu..K doktorovi jdu 24.11 tak doufam ze bude vse v pořádku…Strašně me boli prsa…ale fakt šílene..A trošku sem tam levy podbřišek..Ale únavu zatim nejak nepociťuju…Ted me od nedele cekaji tri 12tky nocni za sebou tak sem zvedava zda to budu zvladat jak předtím…a nebo na me uz zacne taky padat unava:D