Tp červen/červenec 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.11.16 21:49

@MoonP21 presne tak, budu mit po 12 tydnu na konci ledna, ale ja jeste nemam ani pozitivni testik. Myslim ze bolest prsou mam z hornonu, protože me bolela jeste před Ket, ale furt bych neco jedla a dnes mi bylo vecer divne. Takže verim, doufam, modlim se, ze se prcek zahryzl a zacina krasne rust. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
105
11.11.16 10:16
@Anonymní píše:
@MoonP21 presne tak, budu mit po 12 tydnu na konci ledna, ale ja jeste nemam ani pozitivni testik. Myslim ze bolest prsou mam z hornonu, protože me bolela jeste před Ket, ale furt bych neco jedla a dnes mi bylo vecer divne. Takže verim, doufam, modlim se, ze se prcek zahryzl a zacina krasne rust. :mrgreen:

Tak preji hodně štěstí a držím :palec: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.16 10:26

@MoonP21 moc díky, jen si už nejsem jistá, zda vydržím s testem až do stredy, ale zkusím to. To budu 8 dní od ket 5 ti denní blasty. Což už určitě ukáže zda se zahryzla. No to čekání je nejhorší z celého ivf.

• Citovat
  • Upravit
105
11.11.16 12:08
@Anonymní píše:
@MoonP21 moc díky, jen si už nejsem jistá, zda vydržím s testem až do stredy, ale zkusím to. To budu 8 dní od ket 5 ti denní blasty. Což už určitě ukáže zda se zahryzla. No to čekání je nejhorší z celého ivf.
@Anonymní píše:
@MoonP21 moc díky, jen si už nejsem jistá, zda vydržím s testem až do stredy, ale zkusím to. To budu 8 dní od ket 5 ti denní blasty. Což už určitě ukáže zda se zahryzla. No to čekání je nejhorší z celého ivf.

To ti věřím a budu na tebe opravdu myslet. Urcite to dopadne, uvidíš. Ja mam test za sebou. První utz taky a kdybys věděla jak nervuju. Zrovna dnes me ani nepichne v břiše nic a jsem hned jak na rrni jestli je všechno ok. No myslela jsem si, ze si to těhotenství budu od začátku užívat, ale zatím je to jeden velkej napinavej film :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.16 16:19

Ahoj holky, také se přidávám :) Jsem ve 4tt+4 (takže velmi lehký začátek). Celé dny se mi nehoní v hlavě nic jiného, než jestli je všechno v pořádku :(… už mě to přemýšlení nad tím nebaví. Na kontrolu jdu AŽ 29.11. a mám pocit, že se do té doby zblázním. Navíc mám neschopenku, takže počítám doma každou minutu, vůbec to neutíká :cert: Iv.

• Citovat
  • Upravit
48
11.11.16 17:08

Ahoj Holky, Taky se k vám asi brzy přidám…:) teda doufám v to..
v pondělí mam dostat ms.Ale uz dnes mam na testě dálnici :D
Tak snad nedostanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
11.11.16 17:10
@Anonymní píše:
Ahoj holky, také se přidávám :) Jsem ve 4tt+4 (takže velmi lehký začátek). Celé dny se mi nehoní v hlavě nic jiného, než jestli je všechno v pořádku :(… už mě to přemýšlení nad tím nebaví. Na kontrolu jdu AŽ 29.11. a mám pocit, že se do té doby zblázním. Navíc mám neschopenku, takže počítám doma každou minutu, vůbec to neutíká :cert: Iv.

Ahoj. Moc ti gratuluji a nestresuuuuuuj. I když, ja jsem na tom pred utz byla stejne. A vlastně jsem tak nějak porad :D ale opravdu bud v klidu, vše bude jak má byt :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
11.11.16 17:11

@MonikaPr
Moni, zatím tise gratuluji a držím :palec: Prcek se urcite udrží a v lete budeme všechny hrde maminy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
11.11.16 17:15

@MoonP21
Ale je fakt že je na houby to čekaní..ta nejistota sem v tom…nejsem v tom..:D
Ale děkují mooc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.16 17:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky, také se přidávám :) Jsem ve 4tt+4 (takže velmi lehký začátek). Celé dny se mi nehoní v hlavě nic jiného, než jestli je všechno v pořádku :(… už mě to přemýšlení nad tím nebaví. Na kontrolu jdu AŽ 29.11. a mám pocit, že se do té doby zblázním. Navíc mám neschopenku, takže počítám doma každou minutu, vůbec to neutíká :cert: Iv.

Ahoj, taky se mi to pořad honilo v hlave, jestli je vse Ok. Nedokázala jsem myslet na nic jinýho, než na svý těhu! Byla jsem doma, protože jsem se uplne necítila, teď jsem byla 2dny v praci a je to lepší…Tak přeju klidný víkend, měly bychom se radovat a ne stresovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
11.11.16 17:30

@MonikaPr
Znám to. Je to Pa dni, co jsem prožívala to samé. Ale nic si z toho nedělej. Za chvíli zjistis, ze jsi a pak? Přijdou stresy jestli bude tlouct srdíčko, jestli to bude v pohodě atd. Takže jak ja říkám mojem. Miláčku, po zjištění ll carek nas uz čeká jen zbytek života ve strachu o prcka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
11.11.16 17:56

@MoonP21
No zatím si to pořád nedokážu nějak připustit že by se to porařilo tak rychle :D
Ale jak to bude 100% tak se snad štěstím rozbrečím :D
Davam tu fotku z dneška rana.
Je zajimavé že to ukazuje uz 3 dny před

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.16 18:42

@MonikaPr tak to je nádhera. Taky si to tak moc přeji ve středu vidět, i když já ji budu mít asi menší. Ale i tak je to krásné. Držím palce, ať je vše o. k. :)

• Citovat
  • Upravit
105
11.11.16 19:24

@MonikaPr
No já si myslím, ze je to víc než jasne :P ja mela takovouhle carku asi 4 dny po meskani ms. Jen aby to nebyly dvojcatka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
11.11.16 20:01

@MoonP21
Jejda nestraš s dvojčátkama :D Já se citim opravdu jen na jedno :D
Taky mi je to záhadou že tak brzy už dvě viditelné čárky.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek