Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zkoušela jsi se zeptat AI? Není to nutně přesný výsledek, ale třeba by ti orientačně poradila.
@Elis789 píše: Více
A co proste poprosit to pracoviste, jestli se nemuzou na popis podivat jeste jednou z toho a toho duvodu? Nebo at tam napise/zavola doktor, ktery te tam poslal. Ze se neco prehlidne, se stat muze, jsme jen lidi. A obcas nas nekdo pozada, zda z toho a z toho duvodu neco nezkoukneme znovu, to zavolaji doktori. A jine pracoviste, jine sekvence, lepsi se obratit na to stejne pracoviste.
Al to vyhoditila jako,, že,, tam něco je. Ale to beru s rezervou. ![]()
Pochybnost nad výsledkem měl i neurochirurg, u kterého jsem byla s páteří - doslova se mě ptal, zda nemám zánětlivé revmatické onemocnění. Tak jsem mu vysvětlila, že bylo vyloučeno a on hned, že by si tak jistý nebyl.
Jinak revmatolog má svůj věk, snímky číst neumí, a vychází tedy jen z toho popisu - byť jsem mu řekla, že mám podezření, že došlo k chybnému závěru. Prý by se dle něj dalo vyšetření časem zopakovat.
Mně to přijde ale zbytečné, když ho mám v ruce. Jednak bych mohla vědět hned a zároveň by se neplýtvalo péčí.
![]()
No a na co konkrétně máš podezření? Na sakroileitidu? Máš nabraný HLA B27? Jinak jedna lékařka radiolog zde je, tak třeba se ozve.
AI mi v nemocničním systému vyhodnotilo rtg jako zlomeninu a nebyla tam. A to co našel doktor, zase AI neviděla.
Nicméně moje neuroložka si kdysi nechala udělat druhé čtení, aby se zaměřili na původ problémů.
Dobrý den. Našla bych tu prosím nějakého lékaře radiologa, který umí číst magnetickou rezonanci? Konkrétně Si skloubení.
Nebo poradíte mi někdo, kde požádat o druhý názor na Mr?? Zkusila jsem oslovit asi tři pracoviště, zatím neúspěšně.
Mám důvodné podezření, že došlo k chybnému, resp neúplnému vyhodnocení.
Děkuji všem, co jste ochotni jakkoli pomoci.