Potřebuji názor lékaře radiologa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Elis789
17.3.26 21:11

Lékař radiolog

Dobrý den. Našla bych tu prosím nějakého lékaře radiologa, který umí číst magnetickou rezonanci? Konkrétně Si skloubení.
Nebo poradíte mi někdo, kde požádat o druhý názor na Mr?? Zkusila jsem oslovit asi tři pracoviště, zatím neúspěšně.
Mám důvodné podezření, že došlo k chybnému, resp neúplnému vyhodnocení.

Děkuji všem, co jste ochotni jakkoli pomoci. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
816
17.3.26 23:47

Zkoušela jsi se zeptat AI? Není to nutně přesný výsledek, ale třeba by ti orientačně poradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.26 07:02
@Elis789 píše: Více

A co proste poprosit to pracoviste, jestli se nemuzou na popis podivat jeste jednou z toho a toho duvodu? Nebo at tam napise/zavola doktor, ktery te tam poslal. Ze se neco prehlidne, se stat muze, jsme jen lidi. A obcas nas nekdo pozada, zda z toho a z toho duvodu neco nezkoukneme znovu, to zavolaji doktori. A jine pracoviste, jine sekvence, lepsi se obratit na to stejne pracoviste.

• Citovat
  • Upravit
Elis789
18.3.26 14:00

Al to vyhoditila jako,, že,, tam něco je. Ale to beru s rezervou. :)
Pochybnost nad výsledkem měl i neurochirurg, u kterého jsem byla s páteří - doslova se mě ptal, zda nemám zánětlivé revmatické onemocnění. Tak jsem mu vysvětlila, že bylo vyloučeno a on hned, že by si tak jistý nebyl.
Jinak revmatolog má svůj věk, snímky číst neumí, a vychází tedy jen z toho popisu - byť jsem mu řekla, že mám podezření, že došlo k chybnému závěru. Prý by se dle něj dalo vyšetření časem zopakovat.
Mně to přijde ale zbytečné, když ho mám v ruce. Jednak bych mohla vědět hned a zároveň by se neplýtvalo péčí.
:?

• Citovat
  • Upravit
7947
18.3.26 18:38

No a na co konkrétně máš podezření? Na sakroileitidu? Máš nabraný HLA B27? Jinak jedna lékařka radiolog zde je, tak třeba se ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11555
18.3.26 18:52

AI mi v nemocničním systému vyhodnotilo rtg jako zlomeninu a nebyla tam. A to co našel doktor, zase AI neviděla.

Nicméně moje neuroložka si kdysi nechala udělat druhé čtení, aby se zaměřili na původ problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elis789
18.3.26 19:09
@Lucka1111 píše: Více

Ano, jsem hlab27 pozitivní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie