Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Natálka26 píše:
@KolarkaaNení. Pokud je někdo takhle nesamostatny a hloupý tak by se nad tím měl zamyslet.
Ještě, že epipi je plné chytrých žen, jako Natálka
. Já bych si zase nikdy v dospělosti neříkala zdrobněle.
To je možný, já také ne, ale jiný nick byl obsazen. Narozdíl od tebe, ale vím, ze se píše Květoslava a ne Kfětoslava, když už jsme u těch jmen.
@Natálka26 píše:
@KolarkaaNení. Pokud je někdo takhle nesamostatny a hloupý tak by se nad tím měl zamyslet.
Na transferu je z nějakého důvodu, mimčo bude asi vymodlené. To se pak i racionálně uvažující člověk a pragmatik může myšlením změnit. Tvoje hloupé kecy nejsou na místě. Zakladatelka se normálně zeptala, nemusíš urážet..
@Natálka26 píše:
@KfětoslavaTo je možný, já také ne, ale jiný nick byl obsazen. Narozdíl od tebe, ale vím, ze se píše Květoslava a ne Kfětoslava, když už jsme u těch jmen.
Já se tak ale nejmenuju. Jinak pořád lepší Kfětoslava než Květuška, ty velechytrá Natálko ![]()
@Kolarkaa píše:
Na transferu je z nějakého důvodu, mimčo bude asi vymodlené. To se pak i racionálně uvažující člověk a pragmatik může myšlením změnit. Tvoje hloupé kecy nejsou na místě. Zakladatelka se normálně zeptala, nemusíš urážet..
Natálka si přišla jen pohonit triko, chudinka
Nepotrebuju si honit triko. Umím používat mozek to se ovšem nedá říct o zakladatelce.
@Natálka26 nevím v čem by měla být hloupá a nesamostatná. Co to má s tím společného? Po takovém zákroku má většina strach si i uprdnout. Kdybys ty používala mozek tak ti to bude jasne
@Natálka26 píše:
@Kolarkaa @KfětoslavaNepotrebuju si honit triko. Umím používat mozek to se ovšem nedá říct o zakladatelce.
Vážně? Natálko, jdi hajat
nebo se bodnout nebo něco podobného. K zakladatelce ses už vyjádřila dostatečně
A ty utikej rozdávat rady někomu jinému
![]()
Hloupá je v tom, ze ji vůbec něco takového napadne. Další věc je, ze většina holek má vše kolem nastudováné případně použije Google a nezakládá takhle pitomy diskuze.
Já jsem nepsala že mám strach že ze mě embryo vypadne, ale spíš že se nechytne, ale jak už jsem psala, už mám strach že všeho a asi mi z toho opravdu začíná hrabat. Holky děkuji za podporu a zastani, slečna Natálka potřebovala vyjádřit názor, tak ho vyjádřila. Každého pravo. Každopádně děkuji za odpovědi ![]()
@Hančee píše:
Dobrý večer holky,Dnes dopoledne jsem byla na embryotransferu a teď navečer jsme byli na návštěvě a když jsem vycházela z WC, švagr na mě bafnul a já se šíleně lekla (rodina neví na čem jsme byli). Myslíte že se to kvůli tomu leknutí nemusí povést? Mám z toho teď nerva
Bože můj. Zavri se doma a nikam nechoď.. To jako fakt? Čemu to může vadit?
Ahoj, já tě chápu, máš toho hodně za sebou, je to psychicky náročné, někdo kdo to nezažil nepochopí.. Já osobně nesnáším ten,,hnusnej" pocit leknutí, jak to projede celým tělem, klepu se pak ještě několik minut.. V těhotenství jsem se bála chodit do kina, protože i v normálních filmech rádi dělají lekačky, pamatuji si jak jsme byli na Babovřeskach a v půlce jakoby bouchne celé plátno
Určitě se nic nestane, ale jak říkám, chápu tvé obavy.. člověk do toho vloží všechny naděje a pochopitelně je nervózní z každé,, podezřelé" situace. Držím palce ať ET vyjde ![]()