Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý večer holky,
Dnes dopoledne jsem byla na embryotransferu a teď navečer jsme byli na návštěvě a když jsem vycházela z WC, švagr na mě bafnul a já se šíleně lekla (rodina neví na čem jsme byli). Myslíte že se to kvůli tomu leknutí nemusí povést? Mám z toho teď nerva ![]()
@Hančee neboj, jestli se to nepovede, tak leknutím to nebude ![]()
@Hančee chápu ze mas strach, ale neboj určitě se nic stát nemohlo
Určitě ne, bude to v pořádku. Já jsem lekavá obecně a tyhle vtípky nemám ráda. Hlavně přeposílání na messenger takových těch lekavých klipů, kdy tam něco běží, nějaký děj, nic se neděje, soustředíš se na klip a pak náhle tam vyjede nějaká příšera. Jednou mi to někdo poslal v těhotenství, taky jsem se příšerně lekla, až mi bylo blbě. A vše bylo ok ![]()
Omlouvám se za hloupý dotaz.. moc na sebe dávám pozor a to taky asi není dobrý, už se hodím do klidu
@Natálka26 co je na tom špatného ze má strach po takovém zákroku? Jsou i takový, kteří se boji i na velkou..
Není. Pokud je někdo takhle nesamostatny a hloupý tak by se nad tím měl zamyslet.
@splendis píše:
@Natálka26 co je na tom špatného ze má strach po takovém zákroku? Jsou i takový, kteří se boji i na velkou..
Absence mozku. To je špatný.
@Kfětoslava děkuji za uklidnění já jsem se právě celá klepala a spíš mě vyděsil manžel s tím co když, že mám být v klidu 🙂
@Natálka26 absenci mozku mas mozna ty. Radši se nevyjadřovat
Příspěvek upraven 21.07.20 v 19:57