Léky na depku a kojení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Přestaň kojit, prostě bouří se ti hormony i díky tomu. já měla neskutečné stavy díky štítné žláze po operaci a to mi rovnou řekl dr. že na to prášky nejsou, max něco slabého co ale nemusí ani zabrat když je problémv hormonech, že dokud nedám dokupy ty tak prostě budu mít depkoidní stavy a to ti můžu říct byl to mazec. pokud je to silná depka stejně ti kojení zakáže protože ty léky jsou silný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jediné co je tak přírodního a co mě ještě napadlo, u mě to pak po porodu nějakou dobu fungovalo(ale nekojilajsem) byla mučenka pletní, je to přírodní možná bys to i mohla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka při kojení brala přírodní antidepresiva. Nepamatuji si bohužel jak se to jmenovalo pokusím se to zjistit ale nic neslibuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kojila i s antidepresivy schválil to i dětský lékař malé, ale měla jsem teda jen jednu tabletu denně, kdyby bylo třeba víc musela bych s kojením přestat..
- Citovat
- Upravit
Muze ti predepsat leky s ucinnou latkou sertralin (Sertralin, Asentra, Setaloft…), s tim muzes i kojit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosim vas, jak je to s leky pri poporodni depresi? Muze mi dr. vubec neco tohoto typu predepsat, kdyz kojim? Uz si nevim rady(po psychicke strance) ale kojit bych chtela