Lepené album

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
860
3.11.15 15:10

Lepené album

Ahoj holky, chtěla jsem si objednat lepené album pro děti. Takový vlastní deníček. Pro syny mám sice kupovaný, ale moc mě nebaví. Chci vlastní. Máte také některá album? Jaký výrobce alb vám vyhovuje? Čím fotky lepíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
155
3.11.15 15:28

Mám pro malého moc hezké samolepící album. Kupovala jsem ho u fotografa, mají tam moc hezký výběr. Stálo cca 250Kč. Výrobce polský. Je to velké album, na každém listu je z každé strany folie. Tou se fotky přilepí. Nemusí se používat žádné růžky(pracné) a fotky se při prohlížení neopatlají. Fotky mohou být různých velikostí a můžou se různě naaranžovat. Takže to není to klasické vkládací album. Doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
3.11.15 21:38

Mám klasické fotoalbum na růžky a smash book (baby folio), fotky chci lepit „rollerem“ (používá se kupř. na scrapbook), ale ještě jsem nezačala. Na „výletní“ deníček používám klasický zápisník velikosti cca A6, kam fotky lepím běžným lepidlem. Výrobce nebo značku ani tak neřeším, spíš nakupuji stylem líbí-nelíbí, osvědčilo se-neosvědčilo se :).

Jinak na netu už jsem viděla i hand made fotoalba vytvářená ze scrapbookových papírů, kartonů, spojované kroužky, sešívané apod.

Fotoalbum mám toto: https://tradag.cz/…-album-28637
(kupovala jsem ho ale v akci za nižší cenu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
3.11.15 22:02

@Rolin Jů ten Scrapbook se mi líbí takhle nějak bych si to představovala. Děkuji za inspiraci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat