Lepidlo na boty

333
30.11.22 13:29

Lepidlo na boty

Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda nemáte nějaké tipy na lepidla na boty. Po měsíci mi tenisky s vysokou podrážkou praskly a chtěla bych je něčím spravit.
Předem děkuji za jakékoli typy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42520
30.11.22 13:31

Co je spíš reklamovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
30.11.22 13:36
@Havlova píše:
Co je spíš reklamovat?

To mám v plánu zkusit a uvidím no.
Jinak bych si je chtěla něčím zalepit a nosit dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42520
30.11.22 13:37
@Luckandlove píše:
To mám v plánu zkusit a uvidím no.
Jinak bych si je chtěla něčím zalepit a nosit dál.

Je chemoprén na obuv. Ale nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
30.11.22 13:40

Nejdřív bych reklamovala, ale jak to začneš něčím lepit, tak už ti pak reklamaci neuznají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
30.11.22 13:43
@Kriss Tina píše:
Nejdřív bych reklamovala, ale jak to začneš něčím lepit, tak už ti pak reklamaci neuznají.

Já to mám v plánu do konce tohoto týdne reklamovat, to byl jen dotaz, abych věděla po čem se ohlédnout, kdyby reklamaci neuznali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
30.11.22 14:02

Odlepená podrážka půjde slepit solidně a asi to i vydrží. S tím Chemaprénem opatrně, jsou hmoty, které dokáže rozleptat, takže by to nedopadlo.
Lepidel je spousta, spousta opravdu kvalitních a spousta opravdu nelevných.
Pokud je to prasklé, tak lepení jen oddálí hod do popelnice, nemluvě o estetické stránce.

Příspěvek upraven 30.11.22 v 14:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
30.11.22 14:13
@Ivan PPZ píše:
Odlepená podržka půjde slepit solidně a asi to i vydrží. S tím Chemaprénem opatrně, jsou hmoty, které dokáže rozleptat, takže by to nedopadlo.
Lepidel je spousta, spousta opravdu kvalitních a spousta opravdu nelevných.
Pokud je to prasklé, tak lepení jen oddálí hod do popelnice, nemluvě o estetické stránce.

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
30.11.22 15:14

@Luckandlove odlepena podrážka jde nádherně slepit lepidlem na okna aut natres primerem počkáš až zaschne dáš lepidlo přimáčknes a druhý den můžeš běhat ;) jen bacha na černé prsty 😁
Chemopren má malou pevnost a ve většině případů se to nepovede a alchymie kdy už je správně zavadly a pak pořádně přitisknout u bot jde blbě dát třeba svěrka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
30.11.22 15:16
@JiříkMazlík píše:
@Luckandlove odlepena podrážka jde nádherně slepit lepidlem na okna aut natres primerem počkáš až zaschne dáš lepidlo přimáčknes a druhý den můžeš běhat ;) jen bacha na černé prsty 😁
Chemopren má malou pevnost a ve většině případů se to nepovede a alchymie kdy už je správně zavadly a pak pořádně přitisknout u bot jde blbě dát třeba svěrka :kytka:

Děkuji za tip :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
30.11.22 15:25

@Luckandlove tak nestojí to tolik v práci samozřejmě používáme na lepení skel ale užije se na hodně věcí jen když ho nacnes musí se co nejdříve zdelat ;)
No někde v auto Kelly a podobně stačí Staline ;) lepidlo a primer a už to frčí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6857
30.11.22 15:25
@JiříkMazlík píše:
Chemopren má malou pevnost a ve většině případů se to nepovede a alchymie kdy už je správně zavadly a pak pořádně přitisknout u bot jde blbě dát třeba svěrka :kytka:

Ty jo, dobře ty. Díky za tip :palec: Hotovej švec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková