Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dobrý den maminky, na přelomu listopadu/ prosinec jedeme do Alp a předpokládám, že na vrcholech bude už sníh a chtěla bych se vás zeptat zda by mi někdo nemohl doporučit zimní botičky pro malou ( 4 roky). Chtěla bych aby měla dcera nožičky v teple a aby byli nepromokavé, přece jenom budeme celý den venku a chodit po horách. Děkuji za odpověď 🙂
To jsi doposud neresila zimni boty na zimu? Za mne Ecco nebo v Decathlonu maji boty do ruznych stupnu zimy, otazkou je jak budou kvalitni…
Za mě, na zimu (vlastně i na jaro/podzim) jedině boty s Gore-tex - takže pro mé děti s běžně širokou nohou Primigi - ovšem kloužou… Loni měla holka značku Ricosta s Sympatexem, nepromokly ani jednou a navíc některé modely jsou zateplené ovčí vlnou, ale jsou užší než Primigi, no a taky na sněhu kloužou…
@Sadman Také jsem myslela dle nadpisu, že se jedná o boty tak pro roční dítě ![]()
@Leňa18 píše:
Dobrý den maminky, na přelomu listopadu/ prosinec jedeme do Alp a předpokládám, že na vrcholech bude už sníh a chtěla bych se vás zeptat zda by mi někdo nemohl doporučit zimní botičky pro malou ( 4 roky). Chtěla bych aby měla dcera nožičky v teple a aby byli nepromokavé, přece jenom budeme celý den venku a chodit po horách. Děkuji za odpověď 🙂
Ahojky, dle zkusenosti jsou super Reima, Viking i Superfit, s klidem mohu doporucit ![]()
@Hanka1 píše:
To jsi doposud neresila zimni boty na zimu? Za mne Ecco nebo v Decathlonu maji boty do ruznych stupnu zimy, otazkou je jak budou kvalitni…
Budete dělat s čtyřletou treky?
Doteď jsi dceri boty na zimu nekupovala?
Příspěvek upraven 05.11.22 v 13:45
Já myslím, že provozovat zimní turistiku po hřebenech Alp s 4 letým děckem je blbost, ať už bude mít botičky na nožičkách jakékoliv. Vyvézt se lanovkou, podívat na výhledy, dát si germknodel a zase dolů do údolí.
@marcellia píše:jako proc, tak zima jeste nezacala, doposud je snad podzim ne.
Asi je to míněno tak, že už čtyřletému dítěti zimní boty nekdy kupovala. Tak nač ta otazka. Treky se ctyrletou delat nebudou.
@edding400 píše:…ale v alpach s ni budou zrejme poprve, takze jsem to pochopila, ze chce neco spolehlivyho..ne jen treba kozeny zatepleny..
Asi je toineo mineno tak, že už čtyřletému dítěti zimní boty kupovala. Tak nač ta otazka. Treky se cytrletou delat nebudou.
Vzala bych nějaké snehule od Demaru s vložkou z ovčí vlny. A aby měly gumovy spodek.
@marcellia píše:jako proc, tak zima jeste nezacala, doposud je snad podzim ne.
Za tri roky neresila nakup zimních bot? ![]()