Dětské nepromokavé podzimní boty

80
30.9.22 17:06

Dětské nepromokavé podzimní boty

Ahoj holky, chci se zeptat jaké boty nosí vaše děti teď na podzim když je venku stále vlhko? Synovi 3,5 let jsem koupila boty značky Primigi s Gore-tex membránou, několikrát naimpregnovala a i přes to má nohy durch mokré včetně ponožek, takže je musím zkusit vyreklamovat i když si myslím že mě s nimi pošlou do háje :,( S jakou značkou bot máte dobré zkušenosti aby noha zůstala opravdu v suchu i za nepříznivého počasí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
664
30.9.22 17:32

Jestli to není jen nějaký špatný kus, náš syn má už 3. sezónu primigi zimní taky gore-texové, leze v nich všude, louže, sníh, břečka a nikdy mokré nohy neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
30.9.22 17:33

U bot s goretexem sem ani tak nemela problém s vodou v botech, ale s tim, ze se v nich syn potil az tak, ze mel vlhký ponožky. Neni mokro jako mokro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3187
30.9.22 17:36

@igorria Určitě bych reklamovala. Děti měly Primigi, momentálně mají Viking oboje vždy s Gore-tex a nikdy nepromokly. Případně měly Ricosta se Sympatexem a taky nožky v suchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11045
30.9.22 17:36

@Medičkaa Taky měl syn 3 roky za sebou Primigi s goretexem a letos do nich půjdu zas. Nám se fakt osvědčili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
30.9.22 17:37

Klasické podzimní kožené celorocky, nakremovat, naipregmovat a noha je v suchu.

• Citovat
  • Upravit
4060
30.9.22 19:03
@igorria píše:
Ahoj holky, chci se zeptat jaké boty nosí vaše děti teď na podzim když je venku stále vlhko? Synovi 3,5 let jsem koupila boty značky Primigi s Gore-tex membránou, několikrát naimpregnovala a i přes to má nohy durch mokré včetně ponožek, takže je musím zkusit vyreklamovat i když si myslím že mě s nimi pošlou do háje :,( S jakou značkou bot máte dobré zkušenosti aby noha zůstala opravdu v suchu i za nepříznivého počasí?

Jaky mate typ? Hod kdyz tak foto. Ja mam s Primigi jen dobrou zkusenost. 1) je prodavam jako prodavacka 2)moje dcera mela uz asi patery s goracem, a nikdy nic.
Muzes je zkusit vyreklamovat, ale je dost mozny, ze az je otestujou, tak nezjisti zadnou vadu protekani, to se stava opravdu zridkakdy.
Ale zkusit to muzes.
Prodavame i Vikingy s gtx a jine znacky, gtx a Sympatex jsou zatim nej membrany..
Taky jsou osvedceny treba cesky KTR, delaji s hladkou mastenou kuzi, a to jsou vcelku dobry drzaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
30.9.22 19:23

Já nosím celý podzim / jaro kožené boty, tak nevidím důvod, proč v botech ze stejného materiálu neměly chodit děti. Od jakživa se dělaly kožené boty a ty vydrží při dobré údržbě léta. Synovy kožené boty po sezoně jsou jako nové. České značky jako DKP, KTR nebo i Protetika, dobré zkušenosti mám i s DD Step.
Plátěné boty kupuju synovi na studené dny na léto.
Svoje kožené nosím až do roztrhání.
Kožná bota je kožená bota…Jsem asi staromodní, ale kupuju vždy jen boty na tkaničky.

• Citovat
  • Upravit
1339
30.9.22 19:52

Letos jsem na podzim kupovala celorocky geox. Jsem s nima spokojena dlouhodobě, dcera je měla i loni, geox kupuju často.
Děti mají konkrétně model New savage, jsou nepromokave a ještě jsem je naimpregnovala. Loni v nich holka odchodila i velkou část zimy, když nejsou nějaké extra mrazy, úplně postačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5105
30.9.22 19:59

Dcera ma uz druhy rok celorocky od Keen taky s goráčem. Vodu nepusti, ale nozky ma nekdy upoceny…takze to klame. Za sebe muzu rict, ze co mame doma s goretexem nam nikdy vodu nepustilo… bundy, i boty me a manzela. Mala ma na zimu Superfit taky s goráčem a taky nikdy ani kapka. Ale ji se poti hnátičky i v backorach, takze se nedivim ze pak i v botech jako takovych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11045
30.9.22 19:59

@Anais Brno Prosimtě a jakto, že synovi kožené boty drží? Jak to děláš? :D My máme asi nějakého extra ničitele :roll: Kožené boty mu po zkušenostech nekupuju. DD Stepy jsme hodně kupovali, když byl malinkej, teď by ty boty vypadaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
30.9.22 21:21

@marcellia Stací když se syn proběhne v mokré trávě a jsou prostě mokré. Nechápu to. Má přesně tyto viz foto.
Navlhnou tam kde je ten hnědý povrch a pak se ta vlhkost rozleze po celém chodidle, takže pak má nohu mokrou a ponožky samozřejmě též. Zkusím je zítra vyreklamovat tak uvidím jak pochodím :nevim: Každopádně jsem pěkně naštvaná, boty za 1600 Kč a neplní svůj účel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4060
30.9.22 23:32
@igorria píše:
@marcellia Stací když se syn proběhne v mokré trávě a jsou prostě mokré. Nechápu to. Má přesně tyto viz foto.
Navlhnou tam kde je ten hnědý povrch a pak se ta vlhkost rozleze po celém chodidle, takže pak má nohu mokrou a ponožky samozřejmě též. Zkusím je zítra vyreklamovat tak uvidím jak pochodím :nevim: Každopádně jsem pěkně naštvaná, boty za 1600 Kč a neplní svůj účel.

Tady u tech dosahuje gtx nekam k zacatku jazyka a mokro se muze dostat i pres dirky.
Znam tento typ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
1.10.22 07:07

@citlivaduse tak normálně v nich chodí, boty v průběhu nošení myjí a kremuju… kožená bota drží. Kupuju afkou useň, žádné tenké barefooty a podobně.

• Citovat
  • Upravit
80
1.10.22 08:18

@marcellia
Hmm to jsi mě moc nepotěšía :roll: A myslíš že mám zkusit tu reklamaci? Asi mě s tím pošlou někam co? Takhle chudák nemůže chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková