Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Anais Brno O svoje kožený boty se starám a drží. Ale přijde mi, že dětský kožený nemůžou přežít v reprezentativním stavu celou sezónu
Jediný Keen by šly poslat i dál. DD Stepy měl loni na podzim a děs.
@citlivaduse nejlepší byly KTR a DKP. DD step měl dvakrát zimní ( kotníkové na tkaničku) a byly fakt i po zimě pořád hezké. Syn je taky muši váha.
@Anais Brno píše:
@citlivaduse nejlepší byly KTR a DKP. DD step měl dvakrát zimní ( kotníkové na tkaničku) a byly fakt i po zimě pořád hezké. Syn je taky muši váha.
Dpk taky rada kupuju, od jara do podzimu v nich chodi. Ale prijde mi, ze maji cim dal mensi vyber… a hlavne malo velikosti. Proste celkove vseho malo. A tak ne vzdy tam chytnu neco co se mi libi. Ted mela na leto plateny kecky od nich, a pak ma celokozeny celorocky, oboji kotnikace na tkanicky… je to super kompromis co se ceny/a kvality tyce… Na leto ma pak sandosky od Keen, ty jsou hodne super.. A podzim kotnikovy celorocky Keen, zima pak ty Superfit. Naucila jsem se uz neexperimentovat, a kupuju uz jen to co mame osvedcene.. ![]()
Příspěvek upraven 01.10.22 v 18:42
Když je hodně mokro tak jo prostě dám holínky. Jinak má kožené DD step nebo frodo celorocky.
@Konys syn už že všech osvědčených zimních a jarních vyrostl, tou 36 už je to dospělá velikost..
Keeny jsou naprosto super, na ty nedám dopustit.
@citlivaduse @Anais Brno ja mam i pro sebe zimni Keeny, a teda lepsi zimni boty jsem nikdy nemela.. noha jak v pokojicku, sucho a teplo a hlavne ty boty vubec neklouzou..
Na leto mam taky jejich sandale, s krytou spickou, a ty z nohy nesundam od jara do podzimu… a taky na pisku a sterku bota neujede.. Maji to fakt vychytany ![]()