Lepší nabídka práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Lepší nabídka práce
AHoj holky, prosím o radu: jsem spokojená v práci, ale dostala jsem lepší nabídku - o 10 000 lepší plat. V současné práci mám výborné vztahy a vím, že když odejdu, budou mít beze mě problémy. Nevím, jestli nabídku příjmout…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Zorecka šla bych. To, že bez tebe budou mít problémy, ti může být fuk
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zorecka tak 120 tisíc očně navíc je za 5 let 600 tisíc, takže záleží jak moc ty peníze navíc potřebuješ a jakou hodnotu pro tebe mají ty dosavadní vztahy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zorecka peníze super, ale záleží co pracovní doba ? pokud si polepšíš i tady, tak bych neváhala a šla pryč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zorecka záleží jakou hodnotu má pro tebe 10tis. v porovnání se současným platem. Pokud bereš třeba 10tis a měla brát 20tis tak je to ok. Pokud máš 100tis a měla bys mít 110, tak nevim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus se zeptat, zda ti navýší o tolik plat.. že jsi dostala lepší nabídku aa chceš odejít, uvidíš jak o tebe stojí. Pokud nepochodis, uvažuj o odchodu za lepsim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a co dojezdová vzdálenost, pracovní doba a další? Je to srovnatelné? Pouze plat nebývá vždy rozhodující
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To vše ostatní je srovnatelné. V současné práci mi rovnou řekli, že na přidávání nemají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak ty peníze navíc jsou pro mě přijemným přínosem - je to o dost víc než mám teď. Ale na druhou stranu - manža vydělává dost a žádné zle nám není, vyjdeme i bez těch 10000 navíc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já třeba mohu říct, že vztahy, klid a třeba i nějaké vybudované postavení, je pro mě víc, než peníze.
- Citovat
- Upravit
jedná se o stejnou profesi, práci, kterou ovládáš nebo by ses musela zaučovat a začít tak říkající od nuly?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nabídka práce
Dobrý den, vím že to sem úplně nepatří, ale za zkoušku nic nedám. Scháníme servírku do Pizzerie Karibic na Vsetíně, nástup možný ihned (krátky, dlouhý týden). V případě zájmu prosím volejte na číslo: 604 611 371
děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit