Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako ze treba na inzerat? Moc si to nedovedu predstavit, proto se ptam, jen ze zvedavosti
@trebla píše: že zavolaj hasiče
No mě by opravdu zajimala normalni odpověď.
@mackA159 píše:
No mě by opravdu zajimala normalni odpověď.
Prostě dáš sperma do stříkačky tu si zavedes a striknes.
@JancaS84 píše:
Prostě dáš sperma do stříkačky tu si zavedes a striknes.
To mě napadlo, ale já měla za to, že na vzduchu hned chcipnou. ![]()
@mackA159 píše:
To mě napadlo, ale já měla za to, že na vzduchu hned chcipnou.
Vzdyt i na spermiogram si muzes udelat odber doma. Nebo IUI. Do hodiny se to musi privezt
@Simmcaa píše:
Vzdyt i na spermiogram si muzes udelat odber doma. Nebo IUI. Do hodiny se to musi privezt
Naštěstí jsme tohle řešit nikdy nemuseli, takže vůbec nevím jak to probíhá.
A jak se liší lesbické snažení od hetero snažení? Čekání je hrozný ať jsi hetero, homo nebo náhradní matka, nebo biologická máma a čekáš s náhradní matkou ![]()
@MamculeVerca píše:
A jak se liší lesbické snažení od hetero snažení? Čekání je hrozný ať jsi hetero, homo nebo náhradní matka, nebo biologická máma a čekáš s náhradní matkou
Mozna si to to zavedly obe a cekaji kdo vyhraje, to by mely vetsi sanci, nez hetero par, ale pochybuji, ze by mely takhle sladenou ovulaci.
@Simmcaa
Tak to Maj potom lepší podmínky, než my ostatní
já mám jednu šanci za dva měsíce.
Já mám KET až 22 DC a pak po tom čekání mě čeká dalších 14 dní čekání. Samé čekání. ![]()
@stasia09 je to stejný, jako u jiných párů. Kámošce se povedlo po 3/4 roce, její partnerka pak na 1.pokus
ať se brzy zadari ![]()
Drzim palce
vic duhovych rodin tyhle spolecnosti jen pomuze:)
Pro ostatni, je spoustu chlapu, kteri radi daruji sperma pro lesbicky a pro ostatni, staci darci udelat do sklenicky, pak do strikacky, zavest k cipku a pak uz jen cekat jestli se zadari.
@SlečnaDahlia No, asi je to jiné tím, že se musí shánět ten dárce, takže je to o trochu náročnější. Takže chceš otěhotnět co nejrychleji.
Navíc když je problém s plodností, tak pomoc je drahá - v zahraničí, nebo si musíte najít něajakého chlapa, co to s vámi oběhá, což je problém…
Shánět dárce rozhodně není těžká věc. Kromě kamarádů v okolí jsou taky na internetu hromady chlapů, co sperma dávají nebo prodávají.
A pokud už takového chlapa mají, pak to není moc práce. Takové vajíčko na inzerát neseženeš. Nebo celé embryo.
A páry hledající náhradní matku to taky nemají jako když camfourem mrskáš.
Moc nevím, co to může být za existenci, když prodává sperma na internetu. Přijde mi to obrovský risk, genetika, nemoce… nevíš nic.
@mado
Takže jste si před souloží s vaším partnerem předali výsledky genetického vyšetření, anamnézu do pátého kolena a pro jistotu aktuální vyšetření na civilizační choroby? A rozhodně nedoporučujete mít rodinu s někým, kdo je z dětského domova, protože ten svou anamnézu zřejmě nezná?
Mít inzerát na nabídku spermatu je asi jako mít inzerát na seznamce. Chlap má potřebu rozsévat a zanechat DNA. Třeba má manželku, která už děti nechce. Nebo jich mají už dost. Nebo je starý a už by si to nelajznul, vychovat dítě. Nebo je tak škaredý, že si dívku nenajde.
Jaké jsou pohnutky lidi, co darují spermie a oocyty? Asi podobné, hádám.