Lesbické snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
220
28.5.21 17:50

Jako ze treba na inzerat? Moc si to nedovedu predstavit, proto se ptam, jen ze zvedavosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
28.5.21 18:40
@trebla píše: že zavolaj hasiče :mavam:

No mě by opravdu zajimala normalni odpověď.

• Citovat
  • Upravit
37080
28.5.21 18:43
@mackA159 píše:
No mě by opravdu zajimala normalni odpověď.

Prostě dáš sperma do stříkačky tu si zavedes a striknes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
28.5.21 18:49
@JancaS84 píše:
Prostě dáš sperma do stříkačky tu si zavedes a striknes.

To mě napadlo, ale já měla za to, že na vzduchu hned chcipnou. :think:

• Citovat
  • Upravit
5074
28.5.21 18:51
@mackA159 píše:
To mě napadlo, ale já měla za to, že na vzduchu hned chcipnou. :think:

Vzdyt i na spermiogram si muzes udelat odber doma. Nebo IUI. Do hodiny se to musi privezt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
28.5.21 18:57
@Simmcaa píše:
Vzdyt i na spermiogram si muzes udelat odber doma. Nebo IUI. Do hodiny se to musi privezt

Naštěstí jsme tohle řešit nikdy nemuseli, takže vůbec nevím jak to probíhá.

• Citovat
  • Upravit
407
28.5.21 19:39

A jak se liší lesbické snažení od hetero snažení? Čekání je hrozný ať jsi hetero, homo nebo náhradní matka, nebo biologická máma a čekáš s náhradní matkou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
28.5.21 19:41
@MamculeVerca píše:
A jak se liší lesbické snažení od hetero snažení? Čekání je hrozný ať jsi hetero, homo nebo náhradní matka, nebo biologická máma a čekáš s náhradní matkou :wink:

Mozna si to to zavedly obe a cekaji kdo vyhraje, to by mely vetsi sanci, nez hetero par, ale pochybuji, ze by mely takhle sladenou ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
28.5.21 19:54

@Simmcaa
Tak to Maj potom lepší podmínky, než my ostatní :lol: já mám jednu šanci za dva měsíce.

Já mám KET až 22 DC a pak po tom čekání mě čeká dalších 14 dní čekání. Samé čekání. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.5.21 20:57

@stasia09 je to stejný, jako u jiných párů. Kámošce se povedlo po 3/4 roce, její partnerka pak na 1.pokus :mrgreen: ať se brzy zadari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
28.5.21 21:20

Drzim palce :) vic duhovych rodin tyhle spolecnosti jen pomuze:)

Pro ostatni, je spoustu chlapu, kteri radi daruji sperma pro lesbicky a pro ostatni, staci darci udelat do sklenicky, pak do strikacky, zavest k cipku a pak uz jen cekat jestli se zadari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.21 21:32

@SlečnaDahlia No, asi je to jiné tím, že se musí shánět ten dárce, takže je to o trochu náročnější. Takže chceš otěhotnět co nejrychleji.
Navíc když je problém s plodností, tak pomoc je drahá - v zahraničí, nebo si musíte najít něajakého chlapa, co to s vámi oběhá, což je problém…

• Citovat
  • Upravit
407
28.5.21 21:44

Shánět dárce rozhodně není těžká věc. Kromě kamarádů v okolí jsou taky na internetu hromady chlapů, co sperma dávají nebo prodávají.
A pokud už takového chlapa mají, pak to není moc práce. Takové vajíčko na inzerát neseženeš. Nebo celé embryo.
A páry hledající náhradní matku to taky nemají jako když camfourem mrskáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22762
28.5.21 21:48

Moc nevím, co to může být za existenci, když prodává sperma na internetu. Přijde mi to obrovský risk, genetika, nemoce… nevíš nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
28.5.21 21:59

@mado
Takže jste si před souloží s vaším partnerem předali výsledky genetického vyšetření, anamnézu do pátého kolena a pro jistotu aktuální vyšetření na civilizační choroby? A rozhodně nedoporučujete mít rodinu s někým, kdo je z dětského domova, protože ten svou anamnézu zřejmě nezná?

Mít inzerát na nabídku spermatu je asi jako mít inzerát na seznamce. Chlap má potřebu rozsévat a zanechat DNA. Třeba má manželku, která už děti nechce. Nebo jich mají už dost. Nebo je starý a už by si to nelajznul, vychovat dítě. Nebo je tak škaredý, že si dívku nenajde.

Jaké jsou pohnutky lidi, co darují spermie a oocyty? Asi podobné, hádám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí