Lesklý bílý stolek, máte někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
134
3.11.24 17:45

Lesklý bílý stolek, máte někdo?

Ahoj. Jak už napovídá název diskuze, máte někdo doma bílý, lesklý stolek? Pokud jo, můžete mi napsat, jak je to náchylné především na různé škrábance a oděrky? Že ho budu muset čistit, s tím počítám, spíš mě dnes napadlo, jestli na něm nebude vidět i sebemenší poškození. Koupili jsme si bílý lesklý obývák a sháníme konferenční stolek, chtěli jsme lesklý ale začalo mi tohle vrtat :kytka: hlavou, tak prosím o případné zkušenosti. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8879
3.11.24 18:21

My máme doma vše bílý vysoký lesk. Všechen nábytek. Záleží na materiálu. Kuchyň a koupelnový nábytek absolutně bez potíže. Tam jsme vybírali lepší materiál vysokého lesku (jsou tři varianty). Stůl kuchyňský je Sconto. Ten jediný je náchylný. Konferenční je někde na netu koupený. To mi přijde, že je úplně stejný materiál, jak je kuchyň, takže ok. Děcka vestavné skříně bez problémů, to je od truhláře, zas vybraný lepší materiál. Co není na míru od truhláře, ale je to Sconto, tak je trošku chytlavější. Ale taky žádná hrůza. Na mytí používané nejvíc vodu, jeho vodu + Jar. Ještě Pronto máme na ten povrch koupený. Truhlář nám to tehdy poradil. Ale moc ho nepoužíváme. Stačí voda a Jar. Švédské mikro hadry kupujeme. Prostě jemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8879
3.11.24 18:27

My máme tenhle konferenční. Protože máme sedačku U. Tenhle byl akorát, aby nebyl ani velký a ani malý. Edit. na fotce je matný psané. My máme vysoký bílý lesk.
 https://www.biano.cz/…-bila-mj0013?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8879
3.11.24 18:29

Takže tenhle druhý, lesklý. Jsem prvně dala blbý odkaz. https://www.biano.cz/…-bila-mj0015?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10819
3.11.24 18:30
@Kelsey1 píše: Více

Jaky mate ten material na kuchyn? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8879
3.11.24 18:35
@Tarena píše: Více

Bílý vysoký lesk. Přesně bych musela hledat papíry. Ale zeptej se truhláře, oni znají ty rozdíly. Mívají je i vystavené na ukázku. Jsou tři varianty lesku. Levnější, střední a nejlepší. A od toho se odvíjí cena a jak je materiál náchylný. My jsme dali střední, protože jak nám ukazoval truhlář ty materiály. Tak mezi střední a nejlepší nebyl vidět obrovský rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
3.11.24 18:42

Díky, ten je hezký, tak se možná inspiruju 😃 Škrábance se tam tam teda nedělají? Budeme tam teda odkládat tam maximálně skleničky a sem tam nějaký talířek, jde mi o to, jestli se to tim neničí. Ty co jsme viděli vystavené na prodejnách vypadaly dost „jetě“ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10819
3.11.24 18:45

Ale tak folie to asi nebude, ne? Tak lak?
Ja se ptam, ze s to chvalis, tak at vim na co se zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8879
3.11.24 18:46

@barasepka nedělají se škrábance. My tam máme malou vázu, kde jsou tulipány (ne čerstvé :oops:, ale jsou tam) a svíčku ve skle. Někdy je tam miska se zobáním. Ale obvykle jen takhle stroze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
3.11.24 19:08

Taky bysme to měli nějak podobně, možná teda místo tulipánů občas sklenka vína :) Děkuju moc za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35732
4.11.24 08:18

Buď je lamino nebo lak.

My máme masiv lakovaný matný asi 8 let a poškrábání je, ale u nás se s tim děti nemazlí a je hodně používaný i na hraní, žádný vázičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný