Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hezký večer preju všem
chtěla bych se vás zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s koupí letu balonem v okolí Liberce… (let nad Českým rájem) Chtěla bych to jako dárek pro tátu, ale nechci to kupovat pres internet.
@Barčule letěl manžel, startovalo se na Troskách, byl spokojený, líbilo se mu to - kupovali jsme letenky na slevomatu v nějaké akci, bylo to myslím se společností česká vzduchopavecká nebo tak nějak.
Kamarádi letěli letos nad Troskama a Český rájem na podzim s touto společností http://www.balony.eu/ a naprostá spokojenost. Profesionalita a vtip v jednom… Byl to super zážitek i pro nás co jsme je měli jen ze země sledovat, natáčet a fotit…
Měli jsme letět balonem. Už nám to několikrát odřekli a já už jsem z toho trošku v rozpacích. Bylo to vždy kvůli počasí. Je pravda, že pokaždé bylo počasí strašné. Dneska mi ale přijde, že je krásně. Létají dneska balony nebo ne?
@Anonymní píše:
Měli jsme letět balonem. Už nám to několikrát odřekli a já už jsem z toho trošku v rozpacích. Bylo to vždy kvůli počasí. Je pravda, že pokaždé bylo počasí strašné. Dneska mi ale přijde, že je krásně. Létají dneska balony nebo ne?
Ahoj. Pilot se vždy řídí především větrem. Opravdu bys nechtěla přistáváme při poryvech. Zažila jsem i přistání za větru, vláčelo nás to po poli. Nikomu se nic nestalo, ale je to zbytečný risk. Věř mi, piloti ví, co dělají. Mají zkoušky z meteorologie, vidí, jak se počasí vyvine. Pokud zruší let, je to pro tvé bezpečí.
Mrkni na adrop.cz
my přes ně měli bungeejumping a čtyřkolky.