Let balonem Liberec

94
9.12.12 19:51

Let balonem Liberec

Hezký večer preju všem :) chtěla bych se vás zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s koupí letu balonem v okolí Liberce… (let nad Českým rájem) Chtěla bych to jako dárek pro tátu, ale nechci to kupovat pres internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30851
9.12.12 20:19

@Barčule letěl manžel, startovalo se na Troskách, byl spokojený, líbilo se mu to - kupovali jsme letenky na slevomatu v nějaké akci, bylo to myslím se společností česká vzduchopavecká nebo tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65651
9.12.12 20:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31651
9.12.12 20:52

Kamarádi letěli letos nad Troskama a Český rájem na podzim s touto společností http://www.balony.eu/ a naprostá spokojenost. Profesionalita a vtip v jednom… Byl to super zážitek i pro nás co jsme je měli jen ze země sledovat, natáčet a fotit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.19 13:39

Měli jsme letět balonem. Už nám to několikrát odřekli a já už jsem z toho trošku v rozpacích. Bylo to vždy kvůli počasí. Je pravda, že pokaždé bylo počasí strašné. Dneska mi ale přijde, že je krásně. Létají dneska balony nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.19 15:44
@Anonymní píše:
Měli jsme letět balonem. Už nám to několikrát odřekli a já už jsem z toho trošku v rozpacích. Bylo to vždy kvůli počasí. Je pravda, že pokaždé bylo počasí strašné. Dneska mi ale přijde, že je krásně. Létají dneska balony nebo ne?

Ahoj. Pilot se vždy řídí především větrem. Opravdu bys nechtěla přistáváme při poryvech. Zažila jsem i přistání za větru, vláčelo nás to po poli. Nikomu se nic nestalo, ale je to zbytečný risk. Věř mi, piloti ví, co dělají. Mají zkoušky z meteorologie, vidí, jak se počasí vyvine. Pokud zruší let, je to pro tvé bezpečí.

• Citovat
  • Upravit
385
28.10.19 20:08

re

Mrkni na adrop.cz :) my přes ně měli bungeejumping a čtyřkolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný