Let s dětmi do 2 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18790
7.12.24 14:54

@Lenka0505 me treba vzdycky dali k oknu. Abych s dítětem nepřekážela u uličky a taky tam byly masky. Nejde si jen tak někam vlézt. Jako matka s dítětem budu blokovat pro evakuaci víc a budu pomalejší, takže by mě stejně jako první nepustili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.24 15:10

@hospodki no ale dítě do 2let stejně nemůže sedět samo na sedačce při vzletu, turbulencích a přistáních

• Citovat
  • Upravit
18790
7.12.24 15:44
@Anonymní píše: Více

To sice nemůže, ale přikoupit sedačku mu můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.24 22:07

@stinga však nemusí být připoutaná celou dobu…se starší jsme poprvé letěli v roce a třičtvrtě a noční let 4,5h prospala nebo se kojila a teď mladší letěla skoro v roce a taky mi spala v náruči, kojila se nebo byla u ségry na sedačce a malovaly si vodou, prohlížely knížky a zpět se skoro celou cestu kojila nebo spala…první dcera je velký živel a sportovec, ale v letadle ví, jak se smí chovat a mladší zatím 2lety ok, uvidíme příště…

• Citovat
  • Upravit
78489
7.12.24 22:11
@Anonymní píše: Více

já jsem právě zkoušela to připoutání na mě doma nebo v autobuse, po asi minutě vždy šílený řev, vztekání, kopání, mlácení ručičkami,
letěla jsem s ní pak až měla 3,5 roku a to bylo v pohodě, až na to, že se ve Valencii po přistání poblila, moji rodiče s ní letěli ve 2,5 letech a to prý byla katastrofa, jak zlobila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí