Cesta autem s miminkem

Anonymní
3.12.24 12:26

Cesta autem s miminkem

Ahojte, prosím o tipy jak zabavit a prezit cestu v aute s miminkem, které auto nemá v lasce 😅 🤦‍♀️ čeká nás 2h cesta, kterou proste musíme absolvovat a má dcera 6M v aute výdrži opravdu kratce, když je dobrý den, zvladne max 1h.. Jezdíme na bdela okna, protože v aute proste neusne a spusti vždy v šílený pláč a i presto že zastavime a dáme pauzu, tak stejné po pár minutách začne znovu… Mm pro ni dve nové hračky neokoukane..jídlo zatím bohužel nemá… Nechce se mi ji poustet žádné pohadky..Je na to malá 🤦‍♀️ ani nevím jestli by ji to zajímalo stejné… Nejaky tip jeste? Proč pláče nevím.. Horko ani zima ji není.. Dávám ji i prso ve vajicku ale to pomuze jen na chvíli pak ho už stejné nechce… Nemuzu ji uprostřed dalnice vytahovat z vajíčka a musím rict, že má opravdu hrozny pláč 🤦‍♀️už jsem párkrát doufala, že se ubreci a usne a že se to tím zlomí a už budu alespon vedet, že to jde..ale zatím se to bohužel nestalo 😅 🤦‍♀️Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.12.24 12:30

Ahoj. A je to opravdu nutné??? Já bych teda s tak malim dítětem tak dlouho nejela… Hlavně 2 hodiny, ne-li třeba dyl byt chudák v autosedačce. Jako mwm no. Nezávidím ti teda tu cestu. Malej by tohle nezvládl vůbec a hlavně bych to psychicky ani nedala já…
Jako asi nějaké hračky I třeba se zvukem, ale i tak mi to přijde až moc ta cesta… :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35792
3.12.24 12:33

My jezdili na spaní. U mladši jsme cíleně jednu dobu jezdili cíleně do jinyho města na oběd, aby se dítě vyspalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
3.12.24 12:48

Nám taky nejmladší v autě rve, vydrží cca hodinku a pak peklo..pravidelně musíme do Prahy a máme to 3,5 h cesty..to je teprve očistec..občas se probrečí do spánku, někdy už pustím telefon, zastávky taky moc nepomáhají..já si myslím že mu vadí, že vlastně nic nevidí, jen sedačku před sebou a jak se něco míhá za okny.. doufám že až bude větší a půjde z vajíčka do sedačky, tak uvidí ven z okýnka a bude to lepší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11829
3.12.24 12:49
A co takhle uspat a dát do autosedačky už spící?
Jinak nevím no…
@Anonymní píše: Více

Když takhle řve a nemá auto ráda je to blbý ale jinak proč ne? Jezdila jsem takhle s dětmi už od narození…ale mě děti v autě tak do roka zásadně vždy usnuly když se jelo déle. nez půl hodiny…akorát mladší se jeden čas bál jezdit když byla tma a rval, ale to jsme jezdili jen krátkou trasu asi 15m tak to se dalo no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
3.12.24 12:56
@Anonymní píše: Více

Až moc? Jsou děti, které to zvládají, to není o délce, ale o nechuti toho dítěte jezdit autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35864
3.12.24 12:57

Můžete nacvaknout vajíčko na podvozek kočárku a uspat ji před jízdou a pak jen přehodit do auta? A zbytek vydržet. Nám se odlsvedcili papírový kapesníky na škubání v tom věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45701
3.12.24 12:59

No nevím, pokud to snáší takto, neuděláš nic, už jsi zkusila asi vše. Jedině jestli by šlo jet opravdu na její spaní.
Já to neznám, mně usnuly v autě hned a spaly nejmíň dvě hodiny, pak si třeba taky trochu pobrekly, ale nic hroznýho a to už jsme byli skoro v cíli (jezdili jsme s miminy max ty 3 hodiny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
3.12.24 13:00

Vyjížděli jsme tak, že jsem ho dávala do sedačky polospiciho a na podvozku dodrndali, aby v autě rovnou spinkal.
Pak fungovala rychlost, jak začal řvát, manžel zrychlil a ono ho to uspalo, přiznám se, že v zácpách jsme byli opravdu nervózní :mrgreen:
Když se probral a plakal, zastavili jsme, prso, svačina.

Jedině snad pustit nějaký tablet, tohle bych asi hlavně kvůli řidiči udělala :think: přestože to jinak neschvaluji.

Ale jsou děti, které auto nedávají. Náš to jako novorozenec měl jednou tak a jindy onak, ale zvykl si velmi rychle, my jsme prostě jezdili, ať si zvyká. Dělat to jen jednou za čas, bude plakat pořád :( a prarodiče máme ty dvě hodiny cesty, není možné, aby ho neviděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
3.12.24 13:01
@JancaS84 píše: Více

Ee, pozor na dušení, minule jsem u tohoto blbého nápadu tahala kousek z krku :roll: sežerou všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35864
3.12.24 13:05
@Temnástranasíly píše: Více

No, tak samozřejmě dávat pozor jestli si to nedává do pusy. To už byla poslední záchrana na konci 5 hodinové cesty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
3.12.24 13:10
@JancaS84 píše: Více

Ten blbý nápad jsem myslela na sebe, věřím, že je dítě, co se na to hned nevrhne. Muj miláček, co se pokouší žrát i troubu to ovšem není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
3.12.24 13:10

Jedno z dětí nám takhle plakalo, přešlo to až s posměrnou sedačkou a časem se z toho rozvinula kinetóza. Takže si myslí., že jí prostě bylo zle a nešlo s tím nic udělat. Takhle malým dětem se na nevolnost nic nedá a tím, že ji neustále budeš zabavovat, tak bude i přetažená.

Za mě teda buď nejezdit, nebo to přetrpět, dělat často pauzy.

Jinak naše děti bavilo, když jsme jim nasypali hromadu dudlíků do klína, pak neokoukané hračky. Ale to už byly větší.

• Citovat
  • Upravit
53190
3.12.24 13:13

My taky jezdili na spaní, dítě si obvykle pobrečelo a do 10 minut bylo tuhé. Pokud jsme jeli s manželem oba, sedla jsem si k dítěti dozadu, zabavovala, uklidňovala. V necelém roce už oba zvládali i 7 hodinové přesuny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
3.12.24 13:14

Hračky, pohádky a někdy prostě rvalo, protože nic nefungovalo. Zabrala, nebo to zmírnila, až posměrná sedačka do které ještě nemůže.
Přeji pevné nervy.
Nám taky dítě v sedačce nikdy nespalo. To raději řvalo. I když byl čas spánku. Jo a on sedačku nesnášel celkově a bylo to jen horší a horší věkem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix