Cesta autem s miminkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
682
3.12.24 15:30

Co takový ten dudlík na ovoce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11866
3.12.24 15:52

@unuděná já jsem takhle dojížděla do školy…autem to bylo na hodinku, autobusem na 3…a to to bylo jen 60km od bydliště ale blbě navazující spoje..buď mi to o fous před nosem ujeli nebo jsem musela hodinu čekat. Naštěstí jsem si našla spolubydleni a tuto cestu absolvovala jen občas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.12.24 16:50
@Vladusxx píše: Více

To je mazec no, kdo má kliku a bydlí někde na trati rychlíků, má napůl vyhráno, ale samy víme, jaká ta infrastruktura vlaků je.. Zrovna jižní Čechy, kde my máme tu chatu, jsou jedna velká katastrofa.. Hrcáš se hodinu jen do Písku, Tábora nebo Budějek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
3.12.24 16:56
@unuděná píše: Více

Tak zrovna u vlaku máme nejhustší síť ;)

• Citovat
  • Upravit
5160
3.12.24 17:00

Tak si udelejte predstavku. Hodina cesty, pak nekde zastavit na dve hodky, a pak cestovat dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.12.24 17:03
@Snorlaxik píše: Více

Mě je jedno, jak to mají jiné země, fakt je, že dostat se z některých vesnic jen do nejbližšího okresního města bez auta je výprava na půl dne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
3.12.24 20:47

Naše obě děti jezdily od miminek a zvykly si, v autě, v letadle jsou hodné…i když to není ideální, ale často je nechám i v autě dospat, parkuju před velkým oknem terasy nebo malou ve vajíčku nebo zůstanu v autě…zkusit můžeš uspávací hračku s melodiemi nebo šumem…naopak bych klidně jela na spánek, 6t mimčo spí ještě hodně, hlavně se nestresuj a nepřenášej to na dítě…u nás je úplně v pohodě furt někde jezdit…někdy ji pořídím přendat do kocarku a spí venku dále…ve vajíčku jsem na zimu měla fusak oblékala spíše méně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45739
3.12.24 22:08

A ve vlaku ty rvouci mimina nervou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie