Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj.
je tady někdo kdo letěl s wizz air a prošlo mu povolené příruční zavazadlo (40×30×20) pro prcka, které má o dva cm víc na každé straně? Jde o kufřík, odrážedlo…nesehnala jsem menší a nechce se mi za něj doplácet 65 euro 🙏
Oni budou spis řešit, jestli se vleze do te kovové kostry případně to vezmou od oka, teď je na letisti nedostatek personálu, dva cm okem schválí. Jinak i když ti napíše 100 lidi, ze jim to prošlo, záleží na checkin agentovi- ti nemaji s wizzair nic společného, mají od nich instrukce, ale tím, ze jeden člověk to pustí a jiný ne, je proste irelevantni se ohlížet na zkušenosti jiných.
Příruční zavazadlo wizz air fakt nekontroluje. Letame s wizz air všude možně cca 10× za rok. Já mám malou sportovní tašku, přítel má o dost větší sportovní tašku. A nikdy to nikdo neřešil. 2 cm nehrají roli. A zvlášť si myslím, že to nebudou řešit ani teď, když nestíhají ani dělat to, co mají. Není teď výjimečné, že se i lety ruší, protože se prostě nestíhá. Takže fakt nebudou zkoumat nějakou tašku, v klidu
navíc, když občas vidím, jak velké kufry lidé tahají jakožto příruční zavazadlo…
nějaká cestovní taška bude ok ![]()
@Barevné klubíčko píše:
Příruční zavazadlo wizz air fakt nekontroluje. Letame s wizz air všude možně cca 10× za rok. Já mám malou sportovní tašku, přítel má o dost větší sportovní tašku. A nikdy to nikdo neřešil. 2 cm nehrají roli. A zvlášť si myslím, že to nebudou řešit ani teď, když nestíhají ani dělat to, co mají. Není teď výjimečné, že se i lety ruší, protože se prostě nestíhá. Takže fakt nebudou zkoumat nějakou tašku, v klidu![]()
navíc, když občas vidím, jak velké kufry lidé tahají jakožto příruční zavazadlo…
trošku větší kufřík bude ok
Jejda, chtěla jsem opravit poslední větu a nějak jsem to domotala
mělo tam být malý cestovní kufřík… Ne cestovní taška. Pardon ![]()