Jak vytvořit létajícího draka

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
970
5.10.10 18:35

Létající drak

Ahoj, potřebuji poradit. Máme za úkol vytvořit draka. Přiznám se, nikdy jsem žádného nedělala ručně :oops: . Poradíte mi nějaké stránky s postupem? Ráda bych nějakého hezkého, zvláštního, ne klasiku. Díky moc. :pankac:

Pokud tu takové téma je, tak se omlouvám. Hledala jsem, ale nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
5.10.10 18:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
5.10.10 19:06

líbí se mi třeba tento

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.10.10 20:40

No tak ten je fakt super. A podle toho obrázku to půjde udělat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
5.10.10 21:32

asi šlo, ale jak říkám, nikdy jsem to nedělala a určitě by to chtělo nějaké rozměry, aby to bylo vyvážené a letělo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
6.10.10 07:36

Toho draka-rybu vyvažujou ty modré stuhy za ocasem. A pak se dělá provázkové „vázání“, které musí být stranově symetrické a provázek ke špičce draka musí být kratší než k ocasní části. „Vázání“ má tvar jednoduchého kříže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
7.10.10 08:41

no, ikdyž je ta ryba pěkná nakonec chtě nechtě jsme zvolili klasiku :nevim: Teď jen jestli nám poletí, ale asi ne neboť jsme ho dost nazdobili tak bude těžký :roll:
Díky za reakce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
7.10.10 10:22

Těžký drak dobře létá v silném větru, ten by zase lehký drak typu psaníčko neustál… Ono je lepší, když na „výpravu za větrem“ máte ty draky dva - těžkého a lehkého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
7.10.10 11:35

měla jsem stejný nápad, takže dopoledne jsem vyrobila lehčí variantu.....ještě otázka, stačí na tu šňůrku normální klubíčko, potravinářský provázek nebo musím koupit speciální i s tou ručkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
8.10.10 19:55

My jsme vždycky pouštěli draka na normálním bílém bavlněném (?) provázku, smotaném do klubíčka. Záleží na tom, co děcka líp udrží v ruce. Jen na toho akrobatického draka nesmí být provázek, co pruží - ztráta stability a drak jde do země… :cert:

Jinak je to vcelku jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat