Vánoční ozdoby
- Fotoalbum (8)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
vánoční ozdoby
možná si někdo řekne, že šílím s vánocema, ale ráda by jsem si vyrobila nějaký vánoční ozdoby. Budu na to mít teď čas, tak ať se doma nenudím, radši začnu s předstihem, protože na poslední chvíli už toho člověk moc nevyrobí. Co děláte vy doma, nebo jste někde viděli něco hezkýho, hoďte fotečku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já už mám pár slaměných, ale o moc víc asi blbnout nebudu. Jsem začátečník, takže jsem teprv posléze zjistila, že pletené se dělají z žita a já mám ječmen, takže holt jsou jen hvězdičky různého druhu.
Jsem zvědavá hlavně, jaké tipy dáte na přírodní ozdoby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeje, tak to se hodi
Zadny tipy ani rady sice nemam, ale jsem zvedava, jestli nekdo neco prihodi. Taky bych rada neco vyrobila, z ozdob na stromecek nam toho moc nezbylo a prirodni ozdoby jsou stoprocentne hezci nez koule a sisky z obchodu. Ono se to nezda, ale Vanoce jsou tady ani nemrknem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co tohle: http://www.mimibazar.cz/navod.php?… Já to mám skoro na všech oknech v baráku a zabralo mi to teda pěkných pár hodin než jsem to vystřihla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Já před mnoha lety dělala ozdoby ze špejlí. Nejdřív jsem si na čvrtku narýsovala šesticípou hvězdu, tu jsem vystřihla a polepila podélně rozříznutými špejlemi. Fotku nemám, páč tenkrát jsem měla jen obyč foťák.
Vloni jsem jako ozdoby na stromeček dělala perníkové 3D koule (duté koule z perníku ozdobené bílkovou polevou). Jejich fotku mám
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hkac - to je krásný, jak to děláš? Asi upečeš půlky koulí v nějaký formě a pak slepíš bílkem? Nebo jinak?
Fakt se mi to líbí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, vůbec není brzo, je tak akorát
. Já mám už koupených asi pět dárků a dneska jsme s kamarádkou na hřišti řešily výrobu adventních věnců
.
Jinak na oknech mívám každoročně to, co PetraJ, ještě jsem si je zatavila do folie, tak vydrží věčně.
Vloni jsem vyráběla koule a zvonky z vodního skla:
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PetraJ, přesně tak. prodávají se i formičky (a teď jsem je viděla i ve slevách). Jen to teď na netu nemůžu najít. Ale zkus pohledat tady na emiminu ve skupinách, loni jsme se o nich bavili a jsou tam i odkazy, kde to koupit a hlavně jak to vypadá. Je to kruhové vykrajovátko a deset polokoulí. Vykrajovátkem vykrojíš kolečko, naplácneš na tu polokouli, upečeš, sundáš a pak po dvou lepíš k sobě. Já zdobila před lepením, tj každou polokouli zvlášť.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hkac - ty pernicky jsou krasny. Hledala jsem formicky, ze bych to take zkusila, ale nasla jsem jen vajicka
Urcite se daji sehnat i normalne v domacich potrebach, ne?
Jinak na okno nic nelepime, ale vypada to taky krasne. Spis vzdycky zavesim nejake lehke ozdoby na zaclonu. A co jsem si vzpomnela, tenkrat jsem delala na stromecek malinky darecky z krabicek od sirek a zbytku balicich papiru…docela obycejny ale taky to vypadalo hezky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit