Sadrokarton a hmozdinky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7887
26.8.10 13:45

Sadrokarton a hmozdinky

Ahoj potrebovala bych radu, delam oblozeni drevem a potrebovala bych vedet, jestli jsou do sadrokartonu potreba specialni hmozdinky. V Obi mi rekli, ze ne, ale tam byla zrovna lady, kterou jsem doslova obtezovala, tak jsem radsi zmizela a ptam se na radu.
Predem diky moc,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12681
26.8.10 13:52

taky si myslím že ne, že stačí normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
26.8.10 13:58

já vím že jsou potřeba takové ty točené. jsou Tlustější… přímo do sádroše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
26.8.10 13:59

Na sádrokarton jsou speciální hmoždinky, protože za tím sádrošem je díra nic tam není do čeho by se ta hmoždinka chytla. Tak na to jsou hmoždinky které se jakoby po protlačení sádrokartonem na druhé straně rozevřou…jetsli tenhle popis někdo pochopí tak mu gratuluju..nějak mi to nejde moc popsat. No každopádně na to speciální hmoždinky jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
26.8.10 13:59

Já bych řekla, že jo. Ty normální se Ti ze sádráče vykotlají, protože je měkký a drobivý. Na sádrokarton existují speciální, které se jakoby za tou stěnou rozevřou a nevyklouznou ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
26.8.10 14:05

Petrucho, gratuluji ke stejně „odbornému“ popisu :lol:

Asi toto:
http://www.koelner-morava.cz/…em-x168.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
26.8.10 14:06

Hi dík :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
26.8.10 14:08

Ahojky,
zkus prostudovat toto:

http://www.hmozdinkykew.cz/…dutinach.pdf

Klasické hmoždinky se Ti ze sádrokartonu vykotlají, v sádroš budeš mít „oďoubaný“ a nakonec hmoždinka vypadne…

Přeji hodně štěstí, kutilko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
26.8.10 14:39

tky jsem manžovi kupovala ty, co jakoby po navrtání se roztrhnou a víc tak vyplní tu díru a líp tp drží. Uplně obyč bych tam nedávala. Jsou myslím i víc vroubkované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
26.8.10 14:48

Jsou. Teda ještě před 8 lety byly. Známí mi dělali v bytě rekonstrukci (předělili jednu místnost sádrokartonovu příčkou) a říkali, že pokud tam budu chtít něco věšet, tak že mám použít hmoždinky do sádrokartonu. Známí jsou zedníci ;) .

Nechci soudit tu jednu konkrétní paní v OBI, ale s odbornými radami v podobných prodejnách a hypermarketech mám bohaté zkušenosti :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
26.8.10 15:10

ahojky holky, ja jsem si myslela, že potřebuji hmoždinky do sadrokartonu, ale paní byla přesvědčená, že ne, tak proto jsem si radsi nechala poradit, a v těchto super a hypermarketech jsou skutečně ozdoby, kterým já říkam podavači, bohužel ani nevědí kde to zboží v regálu mají.
Jinak moc děkuji za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
26.8.10 16:33

jojo na sadros jsou specialni hmozdinky, taky mame doma :wink: ja uz se v obchode radsi na nic neptam, stejne tam jsou jen od toho aby tam nekdo stal, ale nevi nic, vetsinou akorat zjistim, ze toho vim vic jak oni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milena52
17.1.12 14:32

Sadrokatron a hmozdinky

Nejlepší jsou hmoždinky čtyřhran uzlovací. Udělají za sádrošem pěknej uzel a drží jak hrom. Hodně je používají firmy že jsou levný a hodně udrží.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat