Vánoční ozdoby

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15674
19.9.10 08:47
korana.kora píše:
hkac - ty pernicky jsou krasny. Hledala jsem formicky, ze bych to take zkusila, ale nasla jsem jen vajicka :( Urcite se daji sehnat i normalne v domacich potrebach, ne?

Ano, já je v domácích potřebách kupovala. Na netu jsem hledala jen abych to sem mohla dát. Taky to hodně mívají na vánočních trzích.

Já jsem těch koulí měla myslím nakonec asi 20, což znamená 40 polokoulí (pokud se žádná nerozbije nebo nepokazí při zdobení), takže jsem musela péct načtyřikrát (v jedné sadě jich je jen 10). Vloni mi to nevadilo, páč já pekla ty velké perníčky ve velkém - dávala jsem je na rozloučenou v práci, když jsem ocházela na MD. Ale letos to budu muset vymyslet jinak, asi bude míň koulí a víc těch velkých zvonů, ty jsou taky moc hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17850
28.9.10 21:49

Loni jsme dělali s dětmi tohle ze šišek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17850
28.9.10 21:52

a letos jsem zatím nahrubo zkusila zvonečky z minikvětináčků. ale na stromeček by možná byly moc těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KarolinaZPecky
24.10.11 23:28

Vánoční perníčky

Ahoj, pečete někdo perníkové chalopky nebo betlémy? Docela ráda bych se do toho letos pustila a hledám inspiraci.
Jinak bych se chtěla pochlubit s novou dekorací, co jsem pořídila na stromeček Vánoční ozdoby

• Citovat
  • Upravit
irinek
31.10.11 07:57

Jé krásné ozdoby, také hledám inspiraci na výzdobu :palec:

• Citovat
  • Upravit
30901
13.10.13 12:45

@Saricat za me jich je malo, ale ja jsem milovnik vanoc a mam rada barevny stromecek jako z detstvi. Tyto, co jsi vlozila, jsou paradni, mam rada tuto vyrobnu, prave ceske sklenene. Mivame stromek tak 1,5 m, jedlicku, ozdob mame kolem 100 a stale prikupujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.10.13 13:02

A adventní věnec - srdcovka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
13.10.13 13:05

@Saricat pokud to bude menší stromek, tak si myslím bude ozdob dost. Navíc když chceš přidat slaměné a nějaké cukrovinky (já je teda na stromek nedávám, protože to býval důvod pádu stromu. Radši je dám do mističky pod stromeček.

U stojanu nemám, který bych poradila, ale před jedním varuju. http://aukro.cz/…3843620.html tenhle jsme mívali a je strašně nestabilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.10.13 13:07

@Saricat s batoletem bych nekupovala skleněné ozdoby. Máme krásné umělohmotné koule a na první pohled bys je nepoznala od skleněných. Ale kluk rád ozdoby sundaval a z těch skleněných bych měla strach. Chce to hodně ozdob, super jsou řetězy a takové ty vlasy, bez nich je stromeček poloprázdný. Světýlka i stojánek máme nějaký z hypermarketu a zatím se osvědčily.

• Citovat
  • Upravit
5010
13.10.13 13:12

@Saricat Na malý stromek to určitě stačit bude, navíc když chceš dát ještě slaměné a cukrátka. Já spíš přemýšlím, kam letos ten stromek dáme, dceři bude na Vánoce 14 měsíců a je jí všude plno. Stromek zatím vždy přežil kočku i psa, tak sad přežije i dceru. ;) Máme umělé ozdoby i přírodní (slaměné, různé ořechy, voskové figurky), tak uvidím, čím ozdobíme, asi podle toho, kde bude stromek stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
13.10.13 13:14

Nějaké řetězy bych dala také, ale ty vlasy, jak píše lucenka já nedávám, to už je na vkusu každého z nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.10.13 13:23

@Samy vlasy jsem dřív nesnášela :) ale vloni si je kluk sám vybral a nastrkal je na stromek a nakonec to vypadalo dobře. Jenom pak jsou všude :cert:
A stromek jsme měli zatím pokaždé na zemi, jenom pro jistotu jsme ho nenápadně přivázali ke kličce od okna. Ale ani to nebylo potřeba. Kluk jenom převěšoval pár spodních ozdob :) A u našich je stromeček ze tří stran chráněný (stěna, okno, stůl), takže to taky přežil zatím vždy bez pádu.

• Citovat
  • Upravit
2899
13.10.13 13:31
@PetraJ píše:
A ještě fotky

No to je krása! To městečnko na oknech je fakt úžasné!!! :potlesk: :palec:
tak budu asi taky tvořit!!! Díky za inspiraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
13.10.13 13:38

Zrovna dneska jsem se bavila s mámou a říkala jsem jí, jaká je to výhoda, ty plastový ozdoby, že člověk může mít každej rok jinou barvu, protože „výbava“ na celej stromek stojí pár korun. Já kdysi koupila červený skleněný ozdoby a ty ceny, to byla hrůza. :roll:
My teda máme červený a stříbrný (ty jsou plastový) ozdoby a slaměný.
A zrovna koukám do katalogu od Tescomy a hrozně se mi líbí tohle: http://eshop.tescoma.cz/…6-ks-2-stuhy
Takže letos tam možná ještě dám perníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
13.10.13 13:38

@Terrad To je taky super návod co jste sem dala před 3 lety na ty mechové stromečky!
:pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat