Létání v těhotenství v 16. týdnu

16
9.2.25 05:51

Létání v těhotenství v 16 týdnu

Ahoj jsem v 16 týdnu a letíme do Egypta. Rodiče partnera nám to koupili aby jsme si odpočinuli. Jaký máte názor nebo zkušenosti s letem. Nějaké rady co dělat nebo čemu se vyhnout děkuji ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3925
9.2.25 05:57

Létání ti nijak neublíží, i když tady nikdo nezná tvůj zdrav. stav. Ale těhotná v Egyptě? Je to velký hazard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.2.25 06:02

Konzultovala jsem s doktorem let není problém akorat ten Egypt no 🫤 kvůli hygieně.
Bohužel jsme to dostali už zaplacené a v toto období je to nejbližší destinace kde je teplo tak jsem pořád taková nerozhodná 😱

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
9.2.25 06:18

Odpověď tady nehledej, je to jen na tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
9.2.25 06:21

Ve druhém trimestru obecně nebýva létani rizikové, doporučuje se akorát pořádně hydratovat a u delších letu kompresní punčochy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.2.25 06:35

Nehledám odpověď jen radu nebo zkušenost čemu se třeba v dané destinaci vyhnout nebo co sebou pořídit a to stejný v letadle ☺️
Kompresní punčochy už jsem pořídila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18678
9.2.25 07:03

Letěla jsem i 27/28, ale do Anglie, kde je dostupná péče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3806
9.2.25 07:07
@zuzanka16 píše: Více

Nic tam nejez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85404
9.2.25 07:09

Problem nebude v letu, ale v destinaci. Prujem muze byt v tehotenstvi nebezpecny a zdravotni pece, navic u tehotnych nebude urcite tak kvalitni ;) znemit destinaci nemuzete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5721
9.2.25 07:28

Já bych se vyhnula především Egyptu. Zůstat těhotná s komplikacemi v Egyptě, tak to je noční můra. A že ty komplikace můžou přijít jak blesk z čistého nebe, o tom bych mohla vyprávět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
9.2.25 07:50

Jak už bylo zmíněno výše let není problém ale Egypt, můžeš aspoň napsat hotel a místo? Sítě pickalbatros, sunrise, Steinberger, Jaz solaya apod. jsou kvalitní, ale pořád to není záruka… Pokud máš něco ala seagull, Hawaii apod. Tak radši zůstaň doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
9.2.25 07:52

Mně to připadá jako dar nedar. Všichni vědí jaké jsou v Egyptě podmínky, faraon, hrozící dehydratace…a oni Vám koupí v těhotenství!!! Zájezd právě tam :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.2.25 07:53

Vybrali hotel Hotel Bellagio Beach Resort & Spa na doporučení od cestovky no tak nevim do Egypta létám normálně ale teď vím že je to samozřejmě jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.2.25 07:54

Taky jsem nebyla nadšena ale pry momentálně neni nikde teplo krom Dubaje ale ta je ještě dál než Egypt nebo exotika samozrejme jenomže to už je letecky uplne jiná dálka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
9.2.25 07:57

Ještě zkus na Facebooku si najít skupinu ohledně tipů do Egypta, asi před rokem tam psala těhotná paní, že letěli i s menším dítětem, párkrát už tam byli, jí se udělalo zle a lituje, že tam byla a bojí se aby to nemělo pro mimco následky a varuje ostatní. Já byla v Egyptě 4×, letos chceme jet zas, Faraóna (tedy průjem) jsem měla 3× s lehkým průběhem, manžel vůbec a syn taky ok, léky na to jsou ale antibiotika, ty tam prodávají jako bonbóny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí