Letecké dny

28.1.16 16:50

letecke dny

Ahoj holky, potrebuju od vas trochu utesit. Nas Matej ma letecke dny. Je mu 8 mesicu takze zacina smejdeni plazeni hopsani a vse kolem a hlavne to konci bouli na hlave nebo padem. Poprve mi spadnul z postele pri nocnim kojeni kdy u toho delal kraviny a prevaloval se a ja ho nestacila chytit a uz byl na zemi nastesti na polstarky takze jen plac z vylekani a dneska na me hopsal az se tak oddrazil ze skocil sipku rocnou z gauce po hlave… jedna slza byla jinak nic… ale ja mam pocit ze jsem spatna mama ze ho neumim ochranit:( do toho pritel po prvnim padu mi to dal pekne sezrat a daval mi najevo ze ho prrece musim uhlidat… stalo se vam to uz v tohle veku ditete?? Diky moc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8112
28.1.16 16:57

@klarushka23 : uklidnim té, bude hůř :mrgreen:, a neboj, nejsi spatna matka, někde jsem slyšela že maminky se dělí naty, kterým už dítě spadlo a ty, kterým teprve spadne :mrgreen:. Jinak syn padal ( a pořad padá ) na hlavu několikrát týdne, v roce jsme říkali, že budeme rádi, když se dožije 2 let. A že bude určité blbej, protože se pokaždé praští do hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
28.1.16 16:58

Kdybych mela pocitat vsechny drzkopady… :D
Hlidat je potreba, ale clovek proste neuhlida ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.16 17:03

Diky moc holky… je mi jasne ze to neni posledni pad… ale kdyz se to dozvi babicky ( kterym jejich deti urcite taky spadly) tak se na me divaj jak na neschopnou matku. Aspon zase bude otlucenej a nebude zadna cita co?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
28.1.16 17:05

Proč pořád ty pochybnosti o špatné matce. Prostě to jsou věci, které se stávají. Já myslím, že každý si tady dokáže představit, kdo je špatná matka. Dítě je živé stvoření a pády k tomuto věku patří a jak už bylo psáno bude hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
28.1.16 17:07

@klarushka23 hlídej si jen chování po pádu, dlouhý pláč, spavost apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
28.1.16 17:40

Az ho nechas priteli na cely den, tak mu zkus vecer vycist, ze dite spadlo z gauce :lol:

chlapum se to stava daleko casteji, ale ovsem az po te, co taky zacnou s tim ditetem sami travit cas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21613
28.1.16 18:12

Hele, dítě je omyvatelné a nerozbitné ;-) Nejsi vůbec špatná matka. Mě spadla dcera na hranu konferenčního stolku, a to jsem na ní měla ruce. prostě se mrskla a protočila se mi v rukou. Tohle se holt stává. Jak již bylo napsáno, jen hlídej, aby dítě nebylo po pádu dezorientované, spavé, případně kdyby zvracelo, tak okamžitě k lékaři. Oni se taky musí naučit padat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
28.1.16 18:36

Škoda, že moje dítě už spí, bych ti schválně nafotila jeho aktuální stav - boule na čele od topení se hojí, na místě rozseklé brady už je taky jen strup, čerstvý je odřený břicho a stehno…dnešní pád ze židle naštěstí neskončil zlomenou kostrčí, ale jen modřinou na zadku…
:mrgreen:
některé děti jsou klidné, opatrné…a některé prostě ne…nejvíc úrazů se mu stane, když jsem těsně u něho :roll: :roll: :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.1.16 19:21

@klarushka23 nech malého půl dne na hlídání chlapovi, ať si to prubne.. náš je modřinovatej pořád, od té doby, co se začal víc pohybovat. Nejdřív se snažil nacpat pod naši postel, modřina přes celé čelo, fakt šílené, od té doby bourá pravidelně.. Včera se hlavou říznul o postýlku - prostě v ní skáče, boule jak hrom.. neřešim, pokud nepadá z výšky, je to většinou v klidu. Řešila bych třeba ránu o dlažbu, o vanu, topení a podobné předměty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.16 00:02

Tyjo tak jste me. vazne uklidnili:D… to se mame teda jeste na.co tesit:D nejhorsi je to ze Matej uroni jednu slzu a jede v radeni dal a ja to jeste pul. hodiny rozdychavam… ano presne to jsem rikala pritelovi ze az jemu spadne tak ja ho urcite prooklinat nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí