Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Stensa píše:
Holky mě to na tom Ryanair ukazuje, ze z Prahy nelitajiDává to na výběr jenom Brno nebo Ostravu
jsem to rikala, vsak mam Praha Londyn neco nalitano. Na opravdu dobry letenky je potreba nekoho mit, kdo ma pristup do Amadeu a nebo zkouset lowcostaky, ale to je taky prasecak casto.
Ted muj svagr leti do Osla, a letenka s lowcostem Norwegian stala 3500 a letenka se statnima SAS 3200. Jako lowcost neni vzdy lowcost, a je o tom i hodne clanku, kdyz si prectete.
Já teda at hledám jak hledám, potřebujeme čechy-londýn v srpnu a nacházím samí celkovou cenu okolo 6000,– jako všude…
Já jsem sháněla letenky do Londýna z Prahy cca půl roku předem, odlet květen, byly za 2900 zpátečka, v tom jeden kufr dohromady pro dva lidi, to stálo cca 750 kč (+ každý příruční) a rezervace míst v letadle.
Pokud by nebyl návrat v neděli, nejsíš by byly o něco levnější, víkendy jsou dražší. A koukala jsme na ceny i na last moment a chvíli tam měli jednu cestu za asi 40 kč, ale to bude asi jen o štěstí a vyjímečná nabídka, taky ai záleží na sezóně…
Jo a byl to Easyjet. A jak jsem to průběžně sledovala, tak na poslední chvíli to bylo všechno o dost dražší a letadlo bylo dost plné…
Holky prosím me ten ryanair nejak asi nefunguje mužete se mi prosím juknout na 7 letenek do paříže z prahy možno i z brna odlet +- 20.9. a přílet 30.9??? všem moc dekujíííí
@bberunda Nelétají ani Prahu ani Paříž
špatně jsem to napsala - Paříž samozřejmě ano, ale né od nás
Příspěvek upraven 25.06.13 v 20:51
@SussieS aha tak dekuji…
… achjo to jsem se teda uvrtala do nečeho…
Muj přítel letěl do Ameriky za 3598kč, Praha - Dublin - Dublin- New York. a zpět s Aer Lingus a taky byl v Tokiu na podzim za 2260kč. Chce to sedět a kukat na net, někdy tam jsou brutální ceny za letenky a i za tu 1 kč se vším všudy.