Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den. Nikdy jsem nejela letadlem a ani jsem nebyla v zahradničí a za pár dní mám jet na dovolenou k moři. Chtěla bych si tam koupit nějaký ten sprej či parfém ale asi problémem je že to má 250ml (př. Victoria secret sprej) a chtěla jsem se zeptat jako co by se stalo kdybych to měla v kufru
A kde si ho chceš koupit? V duty free nebo na té dovolené? V duty free si můžeš koupit co chces a jak velké chceš a na dovolené to sbalis do kufru, který si neberes na palubu.
@debra.morgan na dovolené. Jako když se z ty dovolený budu vracet tak jestli nebudu mít z toho nějaký problém na letišti
@nikdo_0001 píše:
@debra.morgan na dovolené. Jako když se z ty dovolený budu vracet tak jestli nebudu mít z toho nějaký problém na letišti
Když si to dáš do kufru, který odevzdas pri odbavení, tak ne.
Když si ho dáš do velkého kufru co je dole a ne s tebou na palubě tak tam můžeš mít co chceš.
Musíš do odbavovaného zavazadla (pokud jej máš) nebo koupit v duty free. Z některých destinací by ti to mohlo projít i v příručáku, ale riskovat, že ti na letišti vyhodí parfém za několik tisíc asi nechceš.
@nikdo_0001 píše:
Dobrý den. Nikdy jsem nejela letadlem a ani jsem nebyla v zahradničí a za pár dní mám jet na dovolenou k moři. Chtěla bych si tam koupit nějaký ten sprej či parfém ale asi problémem je že to má 250ml (př. Victoria secret sprej) a chtěla jsem se zeptat jako co by se stalo kdybych to měla v kufru
Kdyz to budes mit v kufru na odbaveni, tak to neva, do prirucniho ani nahodou, leti to do kose i kdyby to byl dior..a taky dobre mit sperky co jdou r, chle rozdelat, mam kovove prstynky, takze v Pha standartne pipam v pha, a sperky musi dolu, tezko si predstavuji sundavat rychle naramek od pandory, ktery sama vubec nesundam..
@lilith1 No bacha, já nedávno pípala na Ruzyni kvůli kosticím v podprdě
Tak mě aspoň příjemná zaměstnankyně pěkně ohmatala ![]()
Nám na Ruzyni vyhodili repelent a krém na opalování. Měli jsme dva kufry a já kabelku. Mysleli jsme, že na palubu budu brát jen kabelku. Jenže nám ty kufry vzali jako příruční, že se vejdou nad sedadla. Před 4 lety, Ryanair. Z Itálie jsme radši kromě klobouku a magnetku nevezli vůbec nic.
V Benátkách mi s gustem vyhodili opalovací krém. ![]()
Kondicionér a ostatní krémy nechali. ![]()