Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, prosím najdu tu někoho, kdo jezdí na tábor jako vedoucí?
Díky. Leona
Jezdívala, zlatá studentská léta
Teď už svůj volný čas věnuji raději svým dětem. Potřebuješ vědět něco konkrétního?
@unuděná Já jezdím i s dětma svýma
Jezdí i manžel no ![]()
@Berousik jéé, paráda.
@Káťa19 Tak ty mi taky určo poradíš ![]()
Holky, tak teda. Letos máme téma Vesmírná mise. Nevím jestli je to tím vykojeným mozkem nebo spánkovým deficitem, ale nejsem schopná vymyslet žádné hry k tomuto tématu, kdyby vás teda prosím cokoliv napadlo, ozvěte se mi!:-))
A ještě, když budete znát nějaké další různé hry třeba jen seznamovací do oddílu, tak se také o ně podělte!
Budu vám moc vědčná!
@leja.t Na toto tema jsem „pred detmi“ taky delala tabor, kdyz budu mit vecer chvilku, napisu SZ.
@leja.t Tak hry jakékoliv, každá hra se dá navléknout na téma
nevím tedy jak máte tu misi pojatou, jestli vyloženě jen vesmír nebo jako měli jednou my - cestu po různých planetách - tam můžeš vymyslet naprosto cokoliv, od civilizace na úrovni lovců mamutů, přes planetu otesánků až po světélkující housenky.
@leja.t píše:
@unuděná Já jezdím i s dětma svýmaJezdí i manžel no
@Berousik jéé, paráda.
@Káťa19 Tak ty mi taky určo poradíš![]()
Holky, tak teda. Letos máme téma Vesmírná mise. Nevím jestli je to tím vykojeným mozkem nebo spánkovým deficitem, ale nejsem schopná vymyslet žádné hry k tomuto tématu, kdyby vás teda prosím cokoliv napadlo, ozvěte se mi!:-))
A ještě, když budete znát nějaké další různé hry třeba jen seznamovací do oddílu, tak se také o ně podělte!
Budu vám moc vědčná!
no já nevím - nešlo by třeba vymyslet situaci, že ufoni navštívili tuto planetu. Děti ji mají za úkol ufonům představit. Kolik má kontinentů, jakými jazyky se na ní mluví, jaká jsou na ní světová velkoměsta…a tak
A hned tu máme znalostní kvíz.
@Burj Chalifa Boží! To by mě asi nenapadlo tentokrát. Děkuju!!!