Léto 2013 - vaše tipy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4279
6.1.13 10:47

Léto 2013..vaše tipy

V létě se chystame ještě s jednou rodinou na dovolenou k moři. Chtěla bych Vás poprosit o vaše tipy..kde jste prožili krásnou a spokojenou dovolenou. Preferujeme spíše Evropu..třeba Řecko :nevim: Už jsme byli v Bulharsku, tak to známe.
Naše požadavky..all inclusive, letecky..u pláže. Jedou s náma i starší děti, tak nějaká skluzavka do bazenu nebo tobogan by se hodil :oops:
Ještě jeden dotaz. Pořád váhám, zda s 2-letou holčičkou letět do Tuniska. Obávám se střevních potížích. Máte někdo zkušenost???
Děkuji všem za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44
6.1.13 11:00

dovolená 2013

S 2 letou holčičkou bych do Tunisu asi neletěla..já tam byla, průjem žádný, ale velké teplo. Volila bych snad Chorvatsko nebo Itálii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
6.1.13 11:03

S dovolením se sem vetřu. Taky jedeme ještě s jednou rodinou a zatím máme v merku Bulharsko - Primorsko, v záloze Chorvatsko, ale tam se mi nelíbí ty šutry na plážích. Moc si nedovedu představit 13m dítě, které třeba ještě nebude ani chodit, jak se tam batolí :nevim: Do Řecka se nám moc nechce, Italy manžel nesnáší, tak už nic dalšího nezbývá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.1.13 11:04

@Klarýsek konkrétní tip nedám, ale Řecko je fajn - všechny ostrovy i Pelopones.. A Řekové jsou fakt milí, ale nevím, jak s nima zamávala krize.. Do Tunisu bych už nejela - už kvůli tomu, jak se k tobě chovaj.. V Řecku (pokud mluvíš aspoň trochu anglicky možná i německy to nevím) se s tebou majitelé taveren bavěj, slibujou ti dobrý ryby, vařej pravý kafe, dětem nosej zmrzlinu.. V Tunisu jsem se docela bála - byly jsme celá rodina naši, teta, strejda a já se sestřenkou (tenkrát nám bylo ještě snad náct a byly jsme obě blond) a necítila jsem se tam dobře.. Stejně tak Turecko - krásnej hotel ale za vrátnicí bydleli i s kozou pod barákem z vlnitýho plechu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
6.1.13 11:23

My ideme do Barcelony - je tam plaz, hory aj pohodlie mesta…uz sa tesim :D
A este by som rada sla aj do Rima - kusok od Rima su tiez plaze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
6.1.13 11:23

Malorca, super i pro deti. s druhou dcerou dovolenkujem od 7 mes a super. ja myslim, ze je jedno kam, resorty jsou na dobre urovni uz vsude, nebylo misto, kam bych de bala deti vzit krome egyptu zatim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
6.1.13 11:28

Dceri bude v lete rok a pul a premyslim nad Primorskem v Bulharsku, byla jsem tam jeste jako bezdetna a pro deti se mi to zdalo fajn, jizni plaz je cista, male vlny, melke more :palec:
Co se Recka tyce - byla jsem na Rhodosu, hotel s all inclusive, ale plaz byla pres silnici, tudiz lehatka i slunecniky za extra penize.
Hotelu s vlastni plazi moc neni :nevim:

Do Tunisu bych s takhle malym ditetem nejela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
6.1.13 11:29
@gabriela82 píše:
@Klarýsek konkrétní tip nedám, ale Řecko je fajn - všechny ostrovy i Pelopones.. A Řekové jsou fakt milí, ale nevím, jak s nima zamávala krize.. Do Tunisu bych už nejela - už kvůli tomu, jak se k tobě chovaj.. V Řecku (pokud mluvíš aspoň trochu anglicky možná i německy to nevím) se s tebou majitelé taveren bavěj, slibujou ti dobrý ryby, vařej pravý kafe, dětem nosej zmrzlinu.. V Tunisu jsem se docela bála - byly jsme celá rodina naši, teta, strejda a já se sestřenkou (tenkrát nám bylo ještě snad náct a byly jsme obě blond) a necítila jsem se tam dobře.. Stejně tak Turecko - krásnej hotel ale za vrátnicí bydleli i s kozou pod barákem z vlnitýho plechu..

kozy jsou v turecku do dnes:-D…jo ta uroven v resortu a za, kolem chudych lidi je dost rozdilna, ale to stejny i v Emiratech.. Kdyz jsme vyjeli do pouste tak kolem pastevci s kozama, domecky na spadnuti, no drsny zazitek, ale v hotelu se neni ceho bat:-)(ani mimo hotel, je tam 1%kriminality)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
6.1.13 11:30
@Petulinaxx píše:
Dceri bude v lete rok a pul a premyslim nad Primorskem v Bulharsku, byla jsem tam jeste jako bezdetna a pro deti se mi to zdalo fajn, jizni plaz je cista, male vlny, melke more :palec:
Co se Recka tyce - byla jsem na Rhodosu, hotel s all inclusive, ale plaz byla pres silnici, tudiz lehatka i slunecniky za extra penize.
Hotelu s vlastni plazi moc neni :nevim:Do Tunisu bych s takhle malym ditetem nejela

pro deti je super v bulharsku slunecne pobrezi :palec:…moc na nej rada vzpominam a do neseberu je to kousek na vylet :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
6.1.13 11:32
@wildcherry píše:
pro deti je super v bulharsku slunecne pobrezi :palec:…moc na nej rada vzpominam a do neseberu je to kousek na vylet :)..

Diky za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
6.1.13 11:40
@Petulinaxx píše:
Diky za tip :palec:

neni zac, leti se tam z brna cca hodinku, takze fakt super pro decka, je tam hezky, dobre jidlo, cena je nizka proti jinym zemim, hezka plaz a vlny.Sice radi zkousime nove zazitky, ale vratila bych se tam rada. znami si chvalili hotel Kotva, ale je jich tam vic, kde maji pro deti bazeny, tobogany..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
6.1.13 11:51

Mám ráda Itálii - kemp San Francesco, ubytování v chatkách, je to ale dál k moři, ale jde se parkem, pro děti moc pěkné, jenom na to přecházení k moři doporučuji kočárek i pro starší dítko (já ho využívala i tak, že třeba dítko šlo pěšky a já věci naskládala do kočárku), jsou tam i bazény. Nebo Bulharsko - tam se nám také líbilo. Moje srdeční záležitost je Djerba, nadšení obrovské, písek, čisté moře, hotely zařízené pro děti, spousta i bazénů, hřišť, animační programy… Podobné je i Turecko, Tunisko. Tuniska a Djerby bych se s dítětem nebála, nikdy nám tam nic nebylo, pro děti jsem všechno hodně omývala, dávala pozor na to co jí, nic jsme nejedli mimo hotel (kromě zrmzlin). Pití jen balené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
6.1.13 11:59

Já zatím s dětmi nebyla, ale sama před tím jsem hodně cestovala. V Tunisu ty střevní potíže fakt hrozí, ale oni i na jihu Španělska, v Řecku, Turecku, Itálii. Je to i tím, že používají jiný tuk. Nakonec můj manžel mě průjem třeba právě v Bulharsku…

Podle mě neprohloupíš nikde v Evropě - Jih Itálie, řecké ostrovy, Andaluzie ve Španělsku… Všude je krásně.

My letos chceme vyrazit na Jih Itálie, ale autem a bez all inclusive, tak konrétně poradit neumím.
Nebo když malý nebude dobře snášet auto, tak přemýšlíme o Turecku. Tam je to taky moc hezké. Já se toho průjmu u arabů tak moc nebojím. Ale být může, to ano.

Jinak já měla v Tunisu (a to jsem tam byla před 20 lety) taky problém, že mi lidi přišli nepříjemní. Oproti tomu Turci nebo Maročani byli fajn. Ale Maroko spíš jižní a to s dětmi to je příšliš exotika ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
6.1.13 13:46

Děkuji všem, za názory a tipy..
V Bulharsku jsme byli minulý rok. Malé byl rok. Resort krásný, překrásný..
Okolí nic moc. Ale vzhledem k věku mladší dcery jsme stejně po výletech a okolí netoužili.
Mimochodem průjem jsme si dovezli právě i z Bulharska. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
10.6.13 11:14

Holky nějaké tipy na levnější dovolenou s dětmi? :kytka: Všude nám to vychází do 40.tisíc, což je trošku moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí