Léto 2020

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny, které se toto léto snaží o miminko.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

2695
27.7.20 21:19

léto 2020

Ahoj.

S manželem se snažíme o druhé miminko. Synovi je 16 měsíců. V dubnu jsem otěhotněla, ale 10. 6. 2020 jsem byla pro zamlkle těhotenství na revizi. Docela nás to vzalo… Člověk ví, že se to velmi často stává, ale tak nějak si nepřipouští, že by se to mohlo stát jemu. Teď zahajujeme snažení číslo 2 v tomto nešťastném roce. Valí se na nás jedna katastrofa za druhou a tak věříme, že se nám povede vytvořit další malé štěstí. Držím všem palce a doufám, že si sem přijdou popovídat aktivní členky :hug:

Svapi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Pj1
704
29.7.20 07:02

Ahoj, jsme na tom podobně mám dceru 18 měsíců díky IVF a chtěli bychom druhé necháváme tomu volný průběh, očekávám, že se brzy nezadaří jelikož na první jsme čekali přes rok(já polycystické vaječníky a partner horší spermiogram). Též nemáme šťastný rok, tak snad alespoň tento rok přinese //čárky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
29.7.20 08:13

@Pj1 ahoj, tak to vám budu moc držet palce :srdce: jak dlouho tomu necháváte volný průběh? My začali teď..mas nějak vysledovano, kdy máš ovulaci? Mrzí mě, že mate trable, ale věřím, že se to povede. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pj1
704
29.7.20 13:42

@svapi my se měsíc ''snažíme" mám za sebou IVF, tak teď bych ráda přirozeně do další hormonální léčby nejdu takže buď se zadaří nebo budeme mít jen dceru.. Popíjím od včera Nosifol na podporu ovulace(mám PCOS),ovu testy pozitivní, ale k ovu zřejmě nedochází nebo výjimečně, tak tento cyklus jsem zvědavá. Bereš nějaké bylinky apod nebo zatím to nijak neřešíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
29.7.20 22:07

@Pj1: bylo to tak náročné, že už to nechces znovu podstoupit? :-( to je mi líto, vlastně vůbec nevím, čím si při ivf musí ženy projít :-( já zatím neberu žádné přípravky, ani bylinky. Po revizi jsem pila kontryhel. Jinak zatím nic…pred tím jsem od ledna brala kys. listovou, ale nějak jsem na to zanevrela, když to teď dopadlo špatně. Ale asi na to zase najedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pj1
704
30.7.20 07:12

@svapi no ono, je hodně IVF hlavně náročný psychicky a nejhorší je když je to pokus o první Mimi, když nejde druhé, tak si řekneš většinou jedno dítě už mám. Dle harmonogramu musíš brát hormonální léky a injekce-proto už do toho znovu nechci.Je mi líto, čím jste si prošli, ale určitě jednou ten zázrak se dostaví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
19.8.20 06:56

Dotaz

Ahoj, chtěla bych poradit.
Už 9 měsíců se snažíme, zatím neúspěšně. Oba jsme už prošli testama, nikde není chyba. Asi stres :) hlavně moje nepravidelná menstruace bez ovulace..v červenci jsem měla i stimulaci vaječníků ale neúspěšně..
Ale začala jsem měřit bazalní teplotu. A zjistila jsem že jsem poprvé měla ovulaci ale..teplota stále je pod 37st. A teď nevím.. jestli to je Okej?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
19.8.20 21:50

@slecnaK ahoj.. určitě, neboj, nemusíš mít nad 37. Důležité je, že to šlo nahoru :-) držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
24.8.20 07:14

Bla bla..

Asi z toho nic nebude.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
24.8.20 22:57

@slecnaK kdy očekávas menstruaci? Dokud nedorazila, tak nic neni ztraceno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny