Leukocyty u 4,5 měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
23.7.20 15:46

Leukocyty u 4,5 měsíční

Dobrý den,
Mám otázku ohledně leukocytů.
Dcera měla před měsícem zánět močových cest a ledvin, přeléčena antibiotiky, kontrolní krev i moč v pořádku.
Dnes je nevrlá, jakoby tlačí (má par dni zeleninové prikrmy, tak spis prdy), bez teploty, hravá, směje se jako vždy, ale na testovacím papírku moči měla vysoké leukocyty. Ostatní hodnoty v pořádku.
Papirek byl počůraný zbytkem moči.
Muže to být zase zánět? Zítra odeberu moc a zajdu s ni radsi ještě k dr.
Jen se už teď děsím toho, ze bude zase nemocná :(
Mate někdo zkušenost, ze to nic neznamenalo?
Díky moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10680
23.7.20 16:07

Nemůže to být spíš nesprávným odběrem moči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.7.20 16:35

@Tarinka je pravda, ze to nebyl střední proud a bylo to fakt narychlo. Po koupání zkusím udelat lepší odběr.
Jen už teď jsem jak na trní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
23.7.20 16:38

U miminek se moč odchytává fakt špatně, musíš po koupeli, žádné krémy, ale stejně ta moč opláchne trochu i okolí, no uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.7.20 16:44

@Tarinka já vím, tohle byla fakt rychloakce. Jinak vím, jak se odebírá. Už jsem s malou ležela v nemocnici :? Ale děkuji za reakci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9729
23.7.20 16:44

@Petraaaam
Předpokládám, že léčba pyelonefritidy byla za hospitalizace.

Kdyžtak mimčo rozbalit a číhat, až začne močit. Nebo pak vyšetření v laboratoři, kde odhalí kontaminaci (dlaždicové buňk atd.). Byť osobně už se mi to zdá hodně i v rámci kontaminovaného odběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.7.20 17:17

@Doctus Jojo 4 dny hospitalizace, pak dalších 10 dni doma antibiotika. Kontrolní moč vyšla v pořádku. Jen teď se mi zase nezdala, tak jsem zkusila ten papírek. Po koupani budí číhat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
23.7.20 19:39
@Doctus píše:
@Petraaaam
Předpokládám, že léčba pyelonefritidy byla za hospitalizace.Kdyžtak mimčo rozbalit a číhat, až začne močit. Nebo pak vyšetření v laboratoři, kde odhalí kontaminaci (dlaždicové buňk atd.). Byť osobně už se mi to zdá hodně i v rámci kontaminovaného odběru.

Todle číhání je na prd. Naprosto spolehlivě bud po procitnutí ze spánku nebo dát napít a pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.7.20 19:48

@Lama Lama Jojo, teď se to ani nepodařilo. Je bez teploty a už spokojeně spinká, v noci budu sledovat, ráno zkusím odebrat a kdyžtak pomažeme, kam bude potřeba. Třeba to nic nebude a jen zbytečně plaším, ale nerada bych něco zanedbala, když už jednou byla v nemocnici :( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí