Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Slíbila jsem mamce, že ji vezmu shoppingovat, ale nevím kam ![]()
Požadavky jsou levné, větší velikosti (46+), pro starší (65+).
Kde se dá něco takového koupit? Kik, Pepco? Možná Primark?
Já nakupuju spíš pro děti a pro sebe jen, když je to nezbytně nutné a pak raději koupím něco sice dražšího, ale aby to vydrželo. Mamka preferuje hodně levných věcí…
Takže zkušenost s těmito obchody moc nemám
Větší velikosti za fajn ceny jsem viděla v Kiku.
Musí se jen hodně zkoušet, ne vždy vše sedí. Ale to je asi u každé velikosti.
@Jahru píše: Více
v Kiku i v Pepcu tyto velikosti mají, ale mojí mamce se tam nikdy nic nelíbí a když už jo, tak materiál je hrozně umělý, tak to nechce,
ona nakupuje na Bonprixu čistou bavlnu,
ale vím, že to neřeší tvou otázku, kam na shopppingování
No tak mamka asi ví, kde nakupuje běžně ne? Tak jděte tam, kam ona bude chtít
Jinak 46+ není žádná závratná velikost, do 48 většinou seženeš v běžné konfekci.
@unuděná píše: Více
Právě že ne. Dřív byla zvyklá nakupovat u Vietnamců, ale po přestěhování se, nevím kam jít.
Jak jsi na tom s objednáváním online? Bonprix nemá špatný výběr a má i velké velikosti, takže se tam něco vybrat dá. Navíc velikosti jsou dost nadsazené, takže člověk většinou objednává o číslo menší věc než v jiných obchodech.
No covece to je ukol
řekla bych, že ten Kik bude asi nejlepší volba. Nemívají to ani nijak výstřední to oblečení. Pepcem bych už si nebyla tak jistá, že bude mít nějaký vyber v těch větších velikostech. A co třeba nějaké větší F&F v tescu, tam by neměli? Tam hodně nakupuje moje mamka, ale ona má 44 číslo. Pak vím, ze mají v C&A, ale to už asi nebude splňovat kritérium nízké ceny, nebo plus size modu nabízí i H&M. Ale nevím, jak v kamenných prodejnách ![]()
Za mě bonprix, ale to je přes internet. Ale tam je fakt pěkný výběr.
Aha, tak jeďte do nějakého obchoďáku, kde je těch obchodů s hadry víc a projděte to. Zrovna Pepco je dneska snad v úplně každém, ale klidně vlezte i do Takka, CA nebo co tam bude.
@Gracetheworld píše: Více
Online prý neeee. To už jsem zkoušela navrhnout.
Pro sebe občas z Bonprixu objednám, něco je hadr, ale některé kousky jsou fajn a nosím je ráda.
Před pár dny jsem byla v Kik a měli tam toho mraky. I ve slevách.
já jsem právě ty Vitnamce chtěla navrhnout, ale neměla jsem odvahu
Ten Kik je taky fajn, pokud jí nevadí, že stejné hadříky bude potkávat na většině babek v okolí ![]()
@stinga píše: Více
Kdybych věděla o nějaké větším obchodu v Brně, tak ji tam vezmu
Ale na obíhání malých krámků v centru asi nemám nervy
![]()