Jaká barva kabelky/peněženky béžová nebo černá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
AnetaNovakov
7.5.24 14:15

Jaka barva kabelky/penezenky bezova nebo cerna

Ahoj holky, jsem minimalista a rozhodne nemam skrin plnou doplnku ve vsech moznych barvach. Chtela bych si poridit novou kabelku a penezenku, ale vaham, v jake barve, jestli v bezove nebo cerne. Vzdy jsem si kupovala cernou, posledne jsem mela i sedou. Ktera je podle vas lepsi, praktičtější? U te svetle si myslim, ze je hned na ni vidět vsechna spina nebo ne? Dekuji za komentare.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33129
7.5.24 14:25
@AnetaNovakov píše: Více

Já bych volila černou, nebo šedou. Béžová se mi nelíbí. To sem ti moc nepomohla že? :mrgreen: Zas je ale fakt, že černá se dá se říct hodí ke všemu, a není na ní nic vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
7.5.24 14:49

Penezenku mam rada kozenou barevnou - lepe se mi hleda v kabelce.
Momentalne mam zlutou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35411
7.5.24 14:53

Béžová je krásná na léto. Ale hodně se špiní a jakoby „zajde“. Černá mi přijde jako lepší volba. Osobně mám ráda hnědou, takovou tu tmavou barvu přírodní usně.
Peněženku jakoukoli, klidně barevnou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21463
7.5.24 14:57

Peněženky mám ráda barevné, dobře se hledají v kabelce. Kabelku bych koupila béžovou na léto a černou/hnědou nebo šedou na zimu. Osobně se mi černé kabelky opravdu nelíbí. Ale já černou celkově moc nenosím. Teď jsem si zrovna objednala kabelku v barvě velbloudí hnědé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21463
7.5.24 14:59

@Fiducia já mám koženou béžovou kabelku už druhou sezónu a je stále krásná a jako nová. Ale pečuji o ní a kabelky střídám. Takže mi nepřijde, že by byla zašlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
7.5.24 15:03

Černá. Hodí se ke všemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6038
7.5.24 15:11

Ak mozes zainvestovat do kvalitnej kozenej kabelky, bude vyzerat dlho dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
7.5.24 15:18

Peněženka černá. Kabelka taky. Peněženku mám teď nějakou šedou. Líbila se mi, jak má rozdělený vnitřek.
Kabelky střídám černou, kávovou, béžovou to jsou uni barvy, které se hodí ke všemu a jsou různě veliké. Někdy potřebuji jen přes hlavu a jindy pověsit na ruku. A na jarmarku jsem koupila domácí výrobu. Ta je vzorovaná. Působí jarně. Mám dvě dcery. Tak některé kabelky nebo batohy si půjčujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37113
7.5.24 15:39

Já bych vzala bezovou, ač mám černou rada, tak zrovna peněženky a kabelky se mi te barvě nelíbí :D já teď měla takovou bezovou šedou peněženku a měla sem ji roky a nespinila se ani nezasla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14556
7.5.24 15:52

Koňakovou bych vzala, a pak třeba i něco svetlejsiho. Unosila jsem i bílou, i bezovou, ale ta konakova je nejlepší😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15406
7.5.24 15:56

Černá je klasika. Ale třeba k letním šatům mám radši světlé barvy, klidně třeba tu béžovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
7.5.24 18:18

Ja mam vzdy univerzalni kabelku bilou na leto a tmave modrou na zimu, takze zadnou barvu, ktere zminujes, ty by se mi vubec nehodily, ale zalezi, co nosis. Cerna na leto mi ale moc vhodna neprijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková