Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@AnetaNovakov píše: Více
Já bych volila černou, nebo šedou. Béžová se mi nelíbí. To sem ti moc nepomohla že?
Zas je ale fakt, že černá se dá se říct hodí ke všemu, a není na ní nic vidět.
Penezenku mam rada kozenou barevnou - lepe se mi hleda v kabelce.
Momentalne mam zlutou ![]()
Béžová je krásná na léto. Ale hodně se špiní a jakoby „zajde“. Černá mi přijde jako lepší volba. Osobně mám ráda hnědou, takovou tu tmavou barvu přírodní usně.
Peněženku jakoukoli, klidně barevnou ![]()
Peněženky mám ráda barevné, dobře se hledají v kabelce. Kabelku bych koupila béžovou na léto a černou/hnědou nebo šedou na zimu. Osobně se mi černé kabelky opravdu nelíbí. Ale já černou celkově moc nenosím. Teď jsem si zrovna objednala kabelku v barvě velbloudí hnědé.
@Fiducia já mám koženou béžovou kabelku už druhou sezónu a je stále krásná a jako nová. Ale pečuji o ní a kabelky střídám. Takže mi nepřijde, že by byla zašlá.
Ak mozes zainvestovat do kvalitnej kozenej kabelky, bude vyzerat dlho dobre.
Peněženka černá. Kabelka taky. Peněženku mám teď nějakou šedou. Líbila se mi, jak má rozdělený vnitřek.
Kabelky střídám černou, kávovou, béžovou to jsou uni barvy, které se hodí ke všemu a jsou různě veliké. Někdy potřebuji jen přes hlavu a jindy pověsit na ruku. A na jarmarku jsem koupila domácí výrobu. Ta je vzorovaná. Působí jarně. Mám dvě dcery. Tak některé kabelky nebo batohy si půjčujeme.
Já bych vzala bezovou, ač mám černou rada, tak zrovna peněženky a kabelky se mi te barvě nelíbí
já teď měla takovou bezovou šedou peněženku a měla sem ji roky a nespinila se ani nezasla ![]()
Koňakovou bych vzala, a pak třeba i něco svetlejsiho. Unosila jsem i bílou, i bezovou, ale ta konakova je nejlepší😃
Černá je klasika. Ale třeba k letním šatům mám radši světlé barvy, klidně třeba tu béžovou
Ja mam vzdy univerzalni kabelku bilou na leto a tmave modrou na zimu, takze zadnou barvu, ktere zminujes, ty by se mi vubec nehodily, ale zalezi, co nosis. Cerna na leto mi ale moc vhodna neprijde.
Ahoj holky, jsem minimalista a rozhodne nemam skrin plnou doplnku ve vsech moznych barvach. Chtela bych si poridit novou kabelku a penezenku, ale vaham, v jake barve, jestli v bezove nebo cerne. Vzdy jsem si kupovala cernou, posledne jsem mela i sedou. Ktera je podle vas lepsi, praktičtější? U te svetle si myslim, ze je hned na ni vidět vsechna spina nebo ne? Dekuji za komentare.