Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zdravím holky, je mezi těmi značkami nějaký rozdíl…? Mám zkušenosti jen s legínami značky Pikulina a jsem spokojená…ta Lanuma se mi zdá stejná nebo se pletu? Máte zkušenosti některá? ![]()
Ahoj, hele já mám ty Lanuma a jsem spokojená. Zase jsem nevyzkoušela Pikaluna, přijde mi to všechno stejný jako Lelosi. Bohužel ať koupím cokoliv, kvůli silnějším stehnům všechno vždycky nakonec prodřu mezi nohama a musím to vyhodit. Párkrát zašiju a už to nejde. Je to asi fuk. Chci zkusit teď Goldbee, ale odrazuje mě cena a mám obavu, že to dopadne stejně, že to za necelý půlrok budu muset vyhodit.
Já nemohu porovnat s Pikaluna, ty nemám… ale mám Lelosi a Lanuma a přijde mi to stejné, možná Lanuma trochu kratší (což mi nevadí, jsem malá).
Vzhledem k ceně už ani Lelosi nekupuji a beru jen ty Lanuma (nejlepší byla akce 2+1 zdarma, kdy k tomu sis nakonec mohla přidat za 200,– Kč další legíny, ovšem dle jejich náhodného výběru - takže jsem nakonec měla překvapení, co dojde). Jednou přišel vzor, který bych si jinak asi nevybrala (ala na doma dobrý
, ale podruhé přišly jedny, nad kterýma jsem sama už přemýšlela, že si objednám. Takže dobrý ![]()
A vyšly pak jedny legíny asi za 400,– Kč. Ale nevím, zda tu akci teď ještě tak mají, už je to delší doba, co jsem naposledy objednávala..
Tema jako dělané pro mě 😁
Kdysi jsem objednala lelosi a byly naprosto skvěle, byla jsem spokojena, držely věcnost v super stavu. O par let později jsem objednala další. No a ty byly za necelý rok na vyhození, roztrhaly se v rozkroku (dva kusy) - ale uznávám, ze jsem je hazela do susicky.
Pak jsem objednala pikaluny, mám dva páry jeden rok a tedy - materiál je méně hebky, je tenčí. Černé ok, barevné části se ale sepraly, je to takové ošklivé, průsvitné. A žmolkují se. Ale aspoň ten rozkrok drží. 😅
No a teď mi přišly lanumy, chtela jsem je zkusit taky. Jak budou držet tedy samozřejmě nevím, ale materiál mě velmi příjemně překvapil, jsou silnější než pikaluny, takhle nějak si vybavuju ty první lelosi. Velmi prijemne, měkké, hebke. Mám i motion (žebrovane) s kapsami na mobil. Super.
A jak píše @Schnapi využila jsem leginy navíc jako překvapeni a přišly mi taky takové, o kterých jsem chvíli premyslela. Takže palec nahoru 😁 teď už tedy stojí 300 myslím, ale i tak za 1500 čtvery leginy je za mě úplně v pohodě.
Holky a nemáte to srovnání s goldbee? Jsou pevnější? Vydrží mi víc než lanuma, lelosi…?
Ahoj holky,
Oživuji diskuzi, máte někdo tu velikost PLUS od Lanumy?
Mám široký boky - cca 130 cm a zároveň nechci aby byly ty legíny úplně upnutý.
Tak nevím zda má smysl to vůbec objednávat?
@Nika95×x ja mam Lanuma, a široké boky. A sedí mi. Jsem tedy i dost vysoka, a jsou dlouhé akorát. Za mě ok. Kupovala jsem je už 2*.
@Schnapi píše: Více
Ta akce je právě teď také, dva plus jedna zdarma. A i ty čtvrté nabízí, ale ne za 200 ale za 300kc.