Kde koupit levné oblečení na netu?

AnetaNovakov
15.4.24 23:02

Kde koupit levne obleceni na netu?

Ahoj, poraďte prosim, kde na netu nakoupit levne obleceni (a treba i doplnky do domacnosti). Nakupuji na Shein, Sinsay, Gateshop, Lidl. Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7228
16.4.24 00:17

@AnetaNovakov Vinted, mají i nové věci…a je tam vše…jinak z eshopu nakupuju na HM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.24 00:26

Co tu ještě nepadlo-Bonprix, občas se tam něco pěknýho za dobrou cenu sežene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
16.4.24 00:47

Jednoznačně Vinted. Ráda nakupuji v obchodech s udržitelnou módou, kde si člověk připlatí. Na Vinted jsem donedávna pouze prodávala.
Pak jsem se rozhodla, že nákup také vyzkouším. Hledala jsem již nesehnatelné kousky, pouze nové nebo s minimálními známkami opotřebení.
Doporučuji vybírat nejen dle hodnocení uživatelů, ale také se mi vyplatilo vybírat z inzerátů, kde je zboží důkladně nafocené. Může se stát i to, že zboží nedorazí ve stavu, který byl deklarován. Reklamovala jsem takto mikinu pro dceru, která měla být nová. Měla skrytě rozpáraný rukáv. Paní peníze vrátila.

• Citovat
  • Upravit
14678
16.4.24 13:56

V haemku ve slevach, tam lovim nejraději

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
16.4.24 14:03

Na Aukru se dá za pár korun koupit hezké věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14678
16.4.24 14:04
@krecik.dzungarsky píše: Více

Jojo, hlavně ty fotky. Ale ani to není záruka, jednou se na mě vysypaly z balicku piliny :oops: :lol: co mi ale nejde do hlavy, je, jak někdo chce za balík věci třeba 500 nebo dokonce i 1500, a ani se je neobtěžuje všechny jednotlivě nafotit 8o nebo třeba aspoň po dvou, záleží na velikosti samozřejmě. Nebo neda skoro nic do popisu. Najde se pak nějaký blb, který něco takového pochybneho za těch 1500 koupi? To by mě zajímalo.

Taky hodně přebírám a vyhledavam tam určité specifické kusy, nové, skoro nové nebo fakt pekne. A celkem se daří musím říct, jen jedny kalhoty mi přišly s flekem, ale po druhem vyprani na vyvarku to pustilo naštěstí. Byly svetle. Ale nereklamovala jsem zatím nic, nekupuju to draze, tak se mi nechce se dohadovat kvůli par desítkám kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
16.4.24 18:18

Já jedině vinted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2669
16.4.24 19:05

Ten Vinted můžu taky doporučit. Akorát to chce nakupovat u opravdu ověřených účtů, které mají dobré hodnocení. A potom ještě můžu doporučit Zalando Lounge. Tam se dají občas ve slevě sehnat opravdu krásné kousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
16.4.24 19:06

Remixshop. Je to sekáč s nepřeberným množstvím oblečení, některé kousky za pár korun jako na Vinted, akorát to můžeš vrátit, když ti to nesedí. (na vlastní náklady, což je bohužel zase mínus)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
16.4.24 21:43
@Semtex píše: Více

Reklamovala jsem mikinu s autem za 400,– Kč. Už nesehnatelnou. Měla být nová. Dcera miluje auta. Převážně Lamborghini.
V řádech deseti korun mi přišlo obarvené tričko, se kterým už nešlo nic dělat. Mělo být nové. Vyhodila jsem ho a koupila od jiné uživatelky fungl nové za 200,– Kč. To bylo pro mne na sport.

• Citovat
  • Upravit
17.4.24 06:53

Mě na tom Vinted dost štve to, že uživatelky nepromazávají to už prodaný někde jinde a pak je z toho děsnej mišmaš😱
Hodinu do toho čučím, vyberu z 26stránek šest moc pěknejch věcí. Dvě paní se mi omluví, že už to prodaly mimo tlačítko. U třech čekám, až se něco bude dít a když už mi tam začne konečně svítit oznámení, je o to o vrácení peněz a automatickém stornování obchodu. Šestá věc přišla - vypadá super, tak aspoň nějakej minimální úspěch😁 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14678
17.4.24 12:19

@krecik.dzungarsky jo tak, to já myslela za dětské ty desetikačky. Poshanela jsem tam teď na kluky dost oblečení, nové nebo skoro nové a kus od 20 do cca 100 Kč. Za teplaky a mikiny a podobne se to myslím vyplatí, beru jenom HM nebo Zaru a top stav, nejlepe novéa když je množstevní sleva, tak ještě lepší :mrgreen: Jedine co, tak trička se moc nevyplatí tam brat. Hodně lidi prodává haemkova za cenu kolem 50, no ale v akci se člověk v e-shopu dostane na tu cenu skoro taky, teď jsem tam kupovala kus za 68.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14678
17.4.24 12:20

@Paní Bubáková to mas asi nějakou blbou vintedovou karmu, to se mi ještě nestalo, ze by mi někdo zrušil nákup přes tlačítko :D a ze už jich tam mám. Ale nebrala jsem nic od někoho, kdo má automatické negativní hodnocení za neuskutecnenou transakci.

Mi spíše vadí, když tam někdo má vystavenou věc a odmítá prodej přes tlačítko. Nebo tam má poznámku “před koupi přes tlačítko napište zprávu”. Nebo dá nějakou cenu a v poznámce je pak jina. Tyhle uživatele bych smazala, je to takovej jakoby spam v nabídkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.24 16:36
@Semtex píše: Více

No viď :mrgreen: mě se to taky stalo poprvé, ale naštvaná jsem byla neskutečně, nutně jsem ty věci potřebovala🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková